Bästa q2 minne?

Medlem

Uj, finns så många minnen.

Minns tydligt än idag hur speciellt jag tyckte det var med att kunna springa omkring i en datavärld och spela mot andra människor, för mig var det helt otroligt, att spela dataspel online var på den tiden inte så självklart och utbrett som det är idag.

Jag börjare lira tidigt -98 med 33,6 modem, hamnade av någon anledning ganska omgående på VIRPI, den finska lithium servern, lirade där och ENDAST där i en evighet, var totalt hook-beroende. Minns att jag där träffade på VOB,Gandalf (Jaxx oxo?) och ett par till [+30] members.

Den servern fanns uppe långt efter att jag gått över till vanlig Q2, hoppade in ibland pga ren nostalgi.

Innan jag joinade [+30] så spelade jag i [eG] ganska länge, vi vann nån clan ladder, div3, kändes jävligt fint Om jag minns rätt så vann svenska claner det året/säsongen dom 3 första divisionerna, tufft . Vi mötte diverse claner från hela europa, var jävligt kul. Det där känslan i magen när countdownen börjar inför officiella clanmatcher minns jag tydligt Spännande :>

Tror även Jyx minns 2vs2 finalen vi spelade på GURK-lan, mot Svinet och en 08-snubbe till som jag inte minns namnet på, vi vann dom 2 sista mapsen (bäst av 3), bland annat dm1
Fyyyyy fan vad grininga dom blev, började gnälla på map-valen och allt annat, var stört kul

Jag och [XTC]Orion höll i en demo sida, demospace eller vad den hette, var roligt, vi gjorde även en oseriös intervju med Shub om jag minns rätt, jag och Orion har fortfarande lite sporadisk kontakt via facebook.

Tyckte att vi som lirade Q2 var som en ända stor familj med bra stämning sista tiden, man lärde känna dom flesta till sist, kvittade hur bra eller dålig man var.

mvh Parti

Inaktiv
Skrivet av Gandalf4i[+30:

"]Det blir nog en tidsperiod för mig. Allt som hände från februari 1999 till hösten 1999 var hysteriskt kul. Det började med att jag i februari lärde mig att spela MP på nätet och insåg att man kunde använda musen + freelook och slutade på hösten då klan [+30] spelade en serie pcw's mot Sub30 varje vecka.
Alltid fullt på servrarna och FZ körde flera FFA-servrar med custom maps.
Those were the days

Måste nog hoppa på detta tåget jag med, det rör sig om en hel tidsperiod av ren å skär lycka
Vissa saker sticker dock ut, inte för att dom är oerhört unika utan mest för att något fick minnena att stanna kvar däruppe i hjärnbarken. Följande händelser ligger extra varmt om hjärtat.

När jag tar en paus på Triad2 och går omkring och tittar lite och inser att jag i princip är den enda på hela lanet som spelar i 320x240 software mode! Jag var också en av dom ytterst få som hade med madrass och täcke

När jag sitter på en amerikansk Lithiumserver en natt och lallar runt med den röda laser-grapple hooken och plötsligt ser Gandalf4i springa runt, vi tjoar å hejar på varandra, sen piskar vi unisont upp jänkarna med omkring 130 i ping vardera.

Min tid i Sub30 som var min första riktiga clan jag fick vara medlem i. Sjukt roligt med alla pcw's mot gubbarna som spammade bindings med rullstolar och käppar etc

När Purri flyttade in hos Stone! Plötsligt kunde man lite nonchalant glida in på rummet till en Q2 legend och klia sig i huvudet över hur jävla snabbt han tog sig upp för trapporna på q2dm1. Good times

Utöver Triad2 var Noll8lan (med baren) en höjdare, många fina minnen från dom kvällarna!

Och sist men inte minst, dom plus30 lan man har fått hänga med på, vansinnigt rolig med mycket bra folk och mat

Just det, ett annat minne som står högt är när Megablaff snickrade ihop en bana med mitt namn Jag kommer inte exakt ihåg detaljerna omkring detta men minnet värmet mitt hjärta!

Puss å kram på er alla, denna tråden är verkligen en trip down memory lane!
- Modemis

Medlem

Antagligen när man piskades av Purri. 60-0 blev det tror jag

Annars var det ju kul när man råkade komma in i en match mot Odium eller Jyx.:up:


signatur

remember

Inaktiv

Mitt bästa minne var nog när jag börja spela LMCTF
spelade i BKk och vi mötte en finsk klan som kallades kiukitsi
något ditt åt. Där var en kille som kallades Mangler satan vad han var vass på att hålla basen.
Sen blev det goa gubbarna i plus30, man fick mycket däng av Gman i våra dueller :=)))

Medlem

Q2 SM var kul, min första riktiga tävling. Roligt att träffa så mycket folk man bara sett nick på innan.

Gillade när Hjalmarzka eller Boyscout (glömmer vem av dem det var) höll på att bli utslängd från NM i Q3 gött as full muckandes gräl med vakterna

Inaktiv
Skrivet av Clarcan:

Abulabulan 2000 i Edsbyn tror jag det var. En riktigt varm och het weekend var det med en illaskitande weaz precis brevid
& Gurklanen smäller ju alltid högt.

Abulabulan i Edsbyn är nog mitt bästa minne också, strålande sol och bad, varvat med en massa Q2!

Kommer nog aldrig glömma när jag och Ekke skruvade ner "Camping förbjuden!" skylten från badplatsen och tog med tillbaka till LANet..

I övrigt gillade jag mest CTF och minns väl alla våra duster mellan [cVn], [LF] och [SMR].
Självklart håller jag också [uNCLe] och [WM] fortfarande varmt om hjärtat.

Frag on forever!

zlo
Medlem

Kan inte förstå hur sanslöst mycket tid man la på det där tokroliga spelet. Synd att man var dryg och tävlingsinriktad. Men minns nog RA2 scenen varmast. 33's lanseger i Västerås mot prime var nog ett av de roligaste minnena.

Medlem

Har oerhört fina minnen från ett sommarlov, kommer inte riktigt ihåg vilket år. Lånade grannen dator med ISDN uppkoppling som stod i hans garage. Fick en egen nyckel till garaget och satt hela nätterna och lirade Q2 på FragZones FFA servrar med frag-ranking listor. I början av sommarn var jag riktigt tokdålig, men allt eftersom sommarn gick och nätterna blev längre började jag lära mig fragga och komma in på toppshots rankingarna.

Kommer speciellt ihåg när man lärde sig tima och plocka Invulnerability och Quad för att sen släppa lös ordentligt med RL på dm4. De nyvunna kunskaperna kunde sedan användas tillsammans med kompisar på "nightgibs" anordnade av Nine i Örebro.

THOSE where the days!

12
Skriv svar