Avstängd
Dota 2

Tjenare ärade FZ medlemmar, har tänk att byta från lol till dota 2 mest för prov och se hur det är med andra moba spel, har ni några tips och trix och kanske förslag till gubbar som är lite enklare, alt roller för dessa med

Allt förutom "lol är bättre än dota/dota är bättre än lol" skiten uppskattas

Medlem

Jag skulle säga att du bör köra igenom in-game tutorialsen först för att sedan övergå till att läsa dessa artiklar:
http://www.liquiddota.com/forum/dota-2-strategy/2218-dota-2-f... (som är baserad ifrån en lol-spelares perspektiv som ska börja spela dota 2) och sedan börja kolla på http://www.purgegamers.com/welcome-to-dota-you-suck#.U32v4vl_....
Nästa steg är att köra botmatcher mot lagom utvalt svåra botar för att få ett bra grepp av vad items och abilities gör för varje hjälte. Börja inte spela publicmatcher mot andra spelare förrän du känner att du har ett hyffsat övergripande grepp om några stycken hjältar. (Du kan även köra orankade matcher förstås)

Efter det är det bara att köra igång på den roll som du tycker passar dig. Men se till att läs på lite vad det är som förväntas av dig om du börjar köra den. (Farmning, wards, pulling, denies osv.). Ett bra tips som jag kan ge är att fokusera på en 4-5 st hjältar till att börja med och bli bra på dem innan du går vidare till nästa.

Det finns en del grundläggande skillnader på de två spelen, men jag är säker på att artiklarna jag länkade till dig är bättre på att förklara dem än vad jag kan.

Lycka till!


signatur

Ta ta ta TA!

Avstängd

Jag tackar så hemsk mycket för dessa länkar och tips

Medlem

Om du vill ha någon/några att spela med sp kan du adda mig på steam "Pontus" har en snigel på ett löv som bild. jag och några brukar spela då och då, och vi har inget emot nya spelare.

Hellre en ny spelare som lyssnar och lär än en RYSS som inte kan kommunicera.

Avstängd

Addar dig ikväll/imorgon ^^

1
Skriv svar