Bli medlem på FZ:s forum!
Lightvision
Titel Intresserad
Registrerad 2012-06-28
Inlägg 51

Bild

Snart kommer den 2:a expansionen i spelet som heter Stormblood. Vi vet redan att Red Mage är en av de nya klasserna som kommer men vilken blir den andra?


Nordanvind
För er som är intresserade på att börja spela igen eller testa Final Fantasy XIV för första gången så finns det ett svensk Free Company/ Guild på Odin servern som heter Nordanvind. Vi har ca 200 aktiva medlemmar där vi bland annat har 4 raidgrupper och mycket annat. Så om ni är tveksamma över vilken server ni ska spela på så är ni mer än välkomna till oss.Bild

tricky
Titel Veteran
Registrerad 2007-02-27
Inlägg 817

Installerade spelet häromdan men spelade nog bara 30 minuter. Tycker kontrollerna är helt åt helvete för att styra karaktären och förstod noll om vart jag skulle då jag inte fann någon indikator som berättade vart jag skulle (höll bara på med standard fetch quest precis i starten).

Bör man spela detta med en kontroller istället?

Lightvision
Titel Intresserad
Registrerad 2012-06-28
Inlägg 51

Om man är ny inom MMORPG värden så tar det en stund att vänja sig. Ja tyvärr så är det väldigt enkla och simpla quest i början så man lär sig standard sakerna eftersom spelet är anpassat så alla ska kunna lära sig spela. Men du kommer snabbt ut i världen och får döda monster mm. Spelet fungerar väldigt bra oavsett om du spelar med tangentbord och mus eller kontroll så testa vilken du tycker är bäst för dig spelstil.

Online just nu
Offline

Du är inte inloggad. Logga in för att få tillgång till fler funktioner.


Forumet modereras av FZ Crew.
Har du synpunkter på modereringen, var vänlig kontakta oss.

Anmäl inlägg och trådar som bryter mot forumets regler.

Alla kan läsa det här forumet.
Inloggade användare kan skriva i det här forumet.

Just nu är 299 medlemmar online. 0 foruminlägg har postats idag.


FZ