Bli medlem på FZ:s forum!
knutarn
Titel Nykomling
Registrerad 2012-07-18
Inlägg 3

(Startet 15.11.2011)

NorthCraft är en Minecraft survival-server för Norska, Svenska och Danska spelare, och kör senaste versionen av spelet. Här kan du bygga vad du vill. Du får också en lista med divserse kommandon (Denna hittar du i forumet) som du kan använda i spelet. Ingen teleport/warp (Du kan använda home, sethome och /spawn). Målet är att du ska bygga upp dig från botten, bygga hus, skapa något stort, bli rik osv! Du kan hitta mer information på vår hemsida..

Varför ska jag skicka en ansökan (Bygglovsansökan)? Vi kallar det för ansökan då vi har ett system som registrerar dig på Minecraft-servern. Vi ser också över den så vi får veta lite mer om dig, det sista vi vill är att få griefers som kommer och förstör det vi bygger.

Vi har ett bra supportsystem. Behöver du hjälp, eller hittar något som bryter mot reglerna skriv /pe new "det du behöver hjälp med", eller använd livechatten på hemsidan.

Vi har också Towny ifall du önskar starta en by eller vill gå med i en. Vår server är sponsrad av alla medlemmarna på servern. Den kör Linux, och filerna förs över till ram som gör att allt blir mycket snabbare, och vi använder även en SSD-disk.

Vi har en valuta och butiker. Är du med i en by kan du starta en butik där, eller hyra en tomt i den gemensamma byn, som du kan använda för att sälja dina varor. Du tjänar pengar genom att sälja varor, döda mobs, spela lotto eller genom att starta en by och beskatta invånarna. Med jämna mellanrum arrangerar vi små events där vi stänger av pvp och alla kan delta.

Servern: Linux server med 30gb ram, ssd-hårddisk och backup. Ups ser till att servern kan stänga av sig ordentligt om det skulle bli strömavbrott.

Servern loggar allt som händer, så vi som modererar servern kan verkställa reglerna och göra spelupplevelsen bättre för spelarna genom att anullera griefing när vi får rapporter om det.

Namn: NorthCraft
Kort och gott: Vi är ett skandinaviskt samfund som bara tar emot norska, danska och svenska spelare
Teamspeak: Ja
Stats på NorthCraft servern: här
Facebook: här
Gamemode: Survival
Plugin-lista / status: här

Server/IP
Map
Kommando-lista (Kommer!)
Hemsida/Forum www.cotnorth.com mc.cotnorth.com

Send apply here

Vi ses på NorthCraft :D

Kopplade spel:
knutarn
Titel Nykomling
Registrerad 2012-07-18
Inlägg 3

Oppdatert første tråden!*

knutarn
Titel Nykomling
Registrerad 2012-07-18
Inlägg 3

Oppdatering! Flertallet på serveren vil ha en siste reset, for at alt skal bli perfekt. og som 50% demokratisk server. så valgte vi og resete serveren for aller siste gang!

Mer info kan dere lese om her: mc.cotnorth.com (www.northcraft.no)

Vi har også noen andre ting
*Ny webside er på vei!
*Home og sethome er tilbake
*Spillere kan se andre spillere på map
og mye mer!

Online just nu
Offline

Du är inte inloggad. Logga in för att få tillgång till fler funktioner.


Forumet modereras av FZ Crew.
Har du synpunkter på modereringen, var vänlig kontakta oss.

Anmäl inlägg och trådar som bryter mot forumets regler.

Alla kan läsa det här forumet.
Inloggade användare kan skriva i det här forumet.

Just nu är 599 medlemmar online. 0 foruminlägg har postats idag.


FZ