Rift plans of telara

Medlem
Rift plans of telara

Helt klart det mest lovande MMORPG 2011.
Helt klart värt en titt om du inte gjort det innan.

Rift Hemsidan
http://www.riftgame.com/en/index.php

ett film klipp http://www.riftgame.com/en/media/videos.php

En ingame play film med Character & Abilities Walkthrough Del1 http://www.gametrailers.com/video/character-rift-planes/70535...

Character & Abilities Walkthrough Del 2 http://www.gametrailers.com/video/character-rift-planes/70535...

Ett film klipp av Deepstrike Mines Raid instans . http://www.youtube.com/watch?v=yGS2VM_UxHU&feature=player_emb...

Rift Official Fansites

http://www.riftjunkies.com/
http://www.rift-news.com/
http://www.riftpodcast.com/
http://www.telaracentral.com/
http://riftnexus.com/
http://telarapedia.com/wiki/Rift:_Planes_of_Telara_Wiki

kommer ha 32 spelbara klasser.

6 olika raser fördelat på 2 olika fasticons

hybrid spec mellan olika souls mm.

värden är helt Dynamic Utan loding zones.förutom visa instancer.

Djup storie line

Kommer vara p2p

Intresserad av beta test när det bli aktuellt
signa upp här. http://forums.riftgame.com/showthread.php?1922-The-O

Om du vill signa upp för en schans till beta med din guild. http://forums.riftgame.com/showthread.php?3774-Beta-Guilds

Medlem

Ärligt talat såg det vidare inte speciellt ut.

Gameplayet var av den äldsta typen ala Everquest. Gå fram, välj target, börja använda skills.

Dessa invasioner de pratar om kändes inte värst så speciella. Såg bara ut att bara statiska platser som plötsligt "invaderades" av spawnande NPCer.

32 klasser kan låta trevligt, men kommer vara ett helvete att balansera och samtidigt försöka göra komplett unika från varandra.

Så mest lovande MMO 2011 tror jag inte, tror Guild Wars 2 eller TERA (men mest GW2) håller nog i den titeln hårdare.


signatur

Gammalt nick: General Hotshot
All makt åt John, vår befriare.

Medlem

Ska tydligen inte behövas balanseras så mycket.då vissa specs kommer vara sämre för pvp eller pve du får helt enkelt hybrid speca anorlunda.sen att dom som testat spelet från speltidningar och på gamecon bland annat säger att det är mer välpolerat och spelbart redan i alpa stadiet en dom flest spel är vid reliz är ju bara ett +.

Tera är nog roligt om du är korian eller gillar grinda dig till dötts.guildwars 2 kommer nog gå bra eftersom det kommer vara giratis att spela.men kommer väl knappast ha nåt att erbjuda för folck som gillar att raida med mera. men tror endå rift kommer slå hårdast på p2p maknaden..fast vad som händer kan vi bara spekulera om ..tids nog kommer tiden att utvisa vad som blir vad.

Medlem

Guild Wars 2 kommer ha raid-material för folk som gillar det, ArenaNet har bara ännu inte visat upp allting om spelet. The Shatterer (som visades i demot av spelet) var ett exempel på en raid för allihopa som inte kräver vidare planering, folk har dock misstolkat det och hela eventsystemet som att dungeons och raider som kräver mycket mera planering och taktik inte ska existera. Och visst, TERA har problemet med att vara ett koreanskt MMO, men stridssystemet är lite vad som lyser väldigt fint igenom.

Och det blir ju lite tråkigt om du måste vara någonting specifikt för PVP och någonting annat för PVE i Planes of Tera, man önskar ju ett ens favoritklass var användbar för båda tillfällena. Sen för att inte glömma är faktiskt Guild Wars 2 ett p2p spel, men utan månadskostnad.

Jag tror inte Rift: Planes of Telara kommer revolutionera genren likväl som Guild Wars 2, det kommer nog få en fin spelarbas men jag tror inte ett "MMO of the year" om utvecklarna inte börjar visa faktiskt content som är riktigt häftigt, för jag tyvärr är fortfarande inte riktigt såld på spelet.


signatur

Gammalt nick: General Hotshot
All makt åt John, vår befriare.

Medlem

Först och främst så behöver du inte speca om för att tjöra pvp eller pve i Rift,du kan hybrid speca i rift å med det menar jag att du kan tex göra en rouge soul och hybrid speca den med bladedancer soulen så du får din gubbe som du vill ha den. skulle du inte vara nöjd med den gör sig i pvp tex så får du jöra en spec som funkar bätre till både pvp och pve. villket du borde ha läst på lite om innan du hoppar in å börjar kritesera.sen skulle det vara trevligt om du kunde vissa en länk där jag kan läsa om alla desa komande raider till guildwars 2 som du pratar om .

Medlem

I World of Warcraft behövde man heller tekniskt sett inte speca om då man ville köra PVP eller PVE, men precis som du säger om Rift så fungerar vissa specs bättre i PVE än PVP och vice-versa. Vad jag menade var att om klasserna i sig skulle vara antingen bra för båda spelsätten eller inte. Så då är alltså klasserna i Rift ingenting nytt i genren förutom att du kan kombinera två (upp till tre max) klasser, någonting som gjordes redan i Guild Wars 1 men då ledde till en helvetes massa balanseringsproblem. Så jag tror inte 32 klasser som sen kan kombineras emellan upp till 3 kommer göra spelet nytta (samt att dessa kombinationer verkade inte göra något utöver att du får abilities från de andra klasserna, precis som Guild Wars 1).

Dels behöver du inte gå längre än att se på en video på The Shatterer för att veta att det kommer finnas gigantiska bossar som mängder av spelare kan slåss mot (vid ett tillfälle ska det ha rapporterats att över 60 spelare deltog mot draken), som skalas efter hur många som deltar till då ett minimum, vissa events kommer helt enkelt ha krav på ett visst spelarantal bör nog vara med för att den ska besegras.
http://www.gametrailers.com/video/gc-10-guild-wars-2/703351 (vid 1:27 minuts strecket börjar det)

Om du vill ha raid-dungeons för 25+ spelare är nog Guild Wars 2 inte för dig. Det pratas mest om att det kommer vara för kanske 10-12 personer, eftersom det är en bevisad faktor i MMOn att ju större raiden är, desto roligare är den inte. Du kan ha lika kul i en raid för 12 som en för 40, ju fler spelare däremot, desto mer ökar frustrations chansen för att en ska inte vara upp till krav enligt alla andra samt att det kräver mer tid att samla ihop folk, samt frustrationen när ingen kommer, ännu mera ökad när den specifika healern inte dyker upp (Guild Wars 2 kommer inte ha de klassiska arketyperna av tank, healer, DPS). Design-filosofin bakom Guild Wars 2 är att strömlinjeforma väldigt många av dessa vägbulor som har funnits i MMO genren väldigt länge, inte bara bygga ännu ett MMO. Ingen officiell sida finns än om detta, det är mest informations samlande över intervjuer med mera.
http://www.guildwars2guru.com/forum/pve-content-raids-instanc...


signatur

Gammalt nick: General Hotshot
All makt åt John, vår befriare.

Medlem

Ok så gw2 har gigantiska bossar som man kan raida. så har även rift + 10 och 12 och 25 mana instanser och raider så det fins att jöra för alla oavset var man tyker är roligast. och som sakt jag förespråkar inte att gw2 kommer va dåligt .Tror inte rift kommer vara dåligt häller fast dom kommer nog dra olika typer av spelare, vi kan spekulera hur mycket vi vill för det kommer att vissa sig för eller senare endå..jag är inte här för att värva folck utan snarare tippsa om ett kommande mmorpg.sen gör var och en som dom vill och spelar det dom vill spela.
Fast ska inte näka till att rift komer vara mitt personliga först val. Jag mistänker starkt att guild wars2 är ditt eftersom den här diskutionen kom upp från början i Rift tråden. fast samtidigt förvånar det mig inte häller när man kan se på mmorpg.com att rift och guildwars2 är dom 2 mest hypade spelen just nu.
så mistänker att dom här diskutionerna håller på även på andra forum.

Medlem

Ska bli skoj att lira Rift, ser verkligen fram mot det liret.

Vym
Medlem

Det blir Star Wars The Old Republic i första hand för min del. Har spelat och älskat alla BioWares spel så hoppas att även SWTOR kommer bli riktigt bra.

Rift verkar dock intressant, men jag har inte läst så mycket om det.

Ska följa alla MMORPGs närmare, kommer förmodligen bli flera MMO-köp 2011. Guild Wars 2, Rift, SWTOR, TERA

Medlem

Jag tycker att det ser riktigt intressant ut, skulle gärna testa ifall spelet blir bra...och om kompisarna någon gång skulle fly undan WoW träsket


signatur

Game long and prosper

Medlem
Skrivet av Javas:

Jag tycker att det ser riktigt intressant ut, skulle gärna testa ifall spelet blir bra...och om kompisarna någon gång skulle fly undan WoW träsket

Bryr mig inte så mycket längre vad mina Irl kompisar spelar.Spelade wow i 3 år och tröttna kraftigt på det.Får spy känslor så fort jag loggar in.Spelat Aoc dom sista 2 åren och träffat massor av nya vänner där, en del har till o med varit och hälsat på. Jag har haft minst lika roligt fast mina Irl vänner hänger kvar i wow.Vist hade det varit trevligt om vi hade spelat samma spel fortfarande men om man inte tycker spelet är kul så är det ju ganska bortkastade pengar. Om man kan ha kul i ett annat spel i stället även om man måste lära känna nya vänner. Irl vännerna har jag ju kvar en då.En del av mina nyfunna vänner som jag spelat med i 2 år kommer följa med till rift. En del kommer gå till guild wars2 och en del kommer stanna i Aoc. Så att spela nåt annat en vad ens kompisar spelar kan bli roligare i längden en vad man tror..+ många nya vänner som e minst lika roliga att spela med.Du borde ge det en shangs.

Nu delas det även ut vip beta keys för dom som varit uppmärksamma på facbook en key om dagen.Den första som hinner skriva in den på sitt acount får den...Vip key innebär att du kommer med i alla betor spelet kommer ha. Lycka till:)

Medlem

3:e Dec är första weekend betan.

Medlem

Japp=) Väntar ivrigt hehe

Medlem

Jag har beta konto och allt och väntar på att beta helgen kan börja.


signatur

I got a Goldenshower.

Medlem

Jag ser också fram emot betan nu till helgen! Ska bli sjukt kul och intressant att se om det verkligen håller måttet, vilket jag hoppas!

Har slängt upp en fansite för oss svenskar för att diskutera Rift:

www.RiftMMO.se

check it out!

Medlem

Det heter "bara" RIFT nu.

Medlem

Nice=)Har reggat mig där nu.Har dox nytt användar namn

Medlem

Okey, har prövat betan.

Kändes som något mellan WOW och Warhammer. Hyffsad crafting men tråkigt att stridas samt dessa rifter var egentligen precis samma grej som Warhammers (vad dom nu kallades, public mission eller vad det var). Det var coolt första gången sedan blev det samma grej om och om igen.

Kändes dessutom tröttsamt att som i WoW springa hit och dit och göra dessa quest efter en snitslad bana. Döda 10 st X, nu skall du samla 30 st Y, prata med Z. Efter ett tag kändes det repetitivt.

Nä, jag återgår till Mortal Online och inväntar kommande kontent patch med fler mobs och feats.

Medlem

Ja smaken är ju olika vad man gillar för spel.Om du gillar full loots pvp spel och inte testat darkfall skulle jag råda dig att testa det.Det har betydligt mer spelare och är betydligt mer spelbart en Mo.

Medlem

NEEEEJ!, jag köpte Darkfall vid release och är skadad för livet! Det var som att spela en kackig alpha version för 600kr

Säg att spelet åtminstånde är "färdigt" nu.

Anyway, jag har börjat få upp ögonen för Rift nu, hoppas jag kommer in i betan, skulle nog kunna bli en förhandsbokning ifall jag gillar betan Har spelet något officiellt releasedatum än?


signatur

Game long and prosper

Medlem

har en betanyckel till Rift men jag tror nog att Guildwars2 kommer rocka arslet av det.. alldeles för mycket warhammer online över rift.. det känns bara statiskt och stelt..

KotoR hoppar jag totalt över efter att ha sett lite sneakprees på systemet.. klutteklutt och gullegull.. lite som star trek online med gullegullfärger..
kommer spendera tiden fram till GW2 release med att fylla HoM i gw1


signatur

spriten räddade mig från sporten

Medlem

Jag töpte Darkfall vid release med. kan hålla med om att det var en guppig resa. Men i gämförelse med Mo flöt det som en plolerad diamant. Mo är ju fortfarande ens knappt spelbarart . Darkfall har ju i alla fal blivit betydligt bätre.Kan inte svara på hur Df är nu då jag inte spelar det för tillfälet. Men om Df gjorde dig skadad för livet.så borde Mo sätta dig ur spel totalt hehe. För Mo är forfarande inte ens i alpa stadiet. Men bryr mig I gäntligen inte om nått av spelen då jag planerar att spela rift dom närmsta kommande åren framöver.Rift ska släpas nånstans mellan feb och mars 2011 vad jag läst.så inte så långt väntan kvar nu.Lyckas inte rift slå på marknaden så har jag svårt att tro att något spel kommer lyckas på väldigt länge. jag tvivlar kraftigt på om Gw2 kommer rocka arslet av rift.specielt då det knapt fins några ingame filmer från Gw 2. hypp har det ju varit på varenda spel som som ska släpas.så hypp säger i egentligen inte ett smak om hur ett spel kommer vara eller bli. är väl desutom satt som relese datum 2012 på Gw2 så den hypen tar jag med en nypa salt. Gillade aldrig personligen 1an heller spelade nån dag sen la jag ner det. men med rift vet jag i alla fal vad jag har att förvänta mig och jag är inte besviken!

Medlem

Egentligen kan man inte säga mycket om ett kommande mmorpg förrens iaf första månaden då man kommit förbi värsta launch buggarna osv.

Först då ser man var det leder.

Jag tycker det är kul med bra konkurrens så länge man inte klankar ner på spel för att dom är populära.

Alla mmorpg som är anpassat för massan får alltid på tasken av hardcore lirare bara för att ingen har sett till deras behov.

blev lite ot men iaf:)


signatur

quod similis saporem blandeque coruscant

Medlem

Nu går det att Förboka Rift på webhallen för den som är sugen på att säkra sitt ex

Medlem

Yes, fick vara med från den 28:e...

Medlem

Gratis=) Cyberz

ny video..har funits ute ett tag men om nån missat den så.. http://www.youtube.com/watch?v=CJz2NqyDBhI
Här är den senaste Into filmen som kom i ut i dagarna. http://www.youtube.com/watch?v=CPurqCjatP8&feature=player_emb...

här e en helt ny sänd interjuv med spelare som testat Rift. http://www.gamebreaker.tv/video/this-week-in-mmo-28-rift-spec...

Medlem

Jag har två keys över, bara att säga till så skickar jag


signatur

Wai

Medlem

jag har nu fått tillgång till nästa beta event som börjar den 28 och kör till den 31 december.

ska bli riktigt kul att testa spelet, det verkar grymt!

Medlem
Skrivet av Kraver:

jag har nu fått tillgång till nästa beta event som börjar den 28 och kör till den 31 december.

ska bli riktigt kul att testa spelet, det verkar grymt!

samma här, det ska verkligen bli spännande.

Nån som vet hur stort det är? om man jämför med WoW.. t.ex.

Medlem

vilken smörja.. jag kom med i Betan från 28dec.. första kvarten kändes som "coolt vilket bra spel" sen började man märka undan för undan vilken plagiering det handlar om.. detta är en WoW klon med lite warhammer inslag.. assasin.. exakt samma mekanik som i wow.. typ samma talenträd och blandningen av klasser är rätt meningslös då du bara blandar från din arketyp.. blir som att ha 3 talentträd.. ja som i wow.. sen är spelets motor sanslöst choppy.. jag körde på suggested settings.. på en I7 med 6gb ram och ett Nvidia 480GTX 1gb och det slaggade runt på styva 12fps.. testade deras low quality renderer.. 25fps men nu ser det ut som det hör hemma 1998 också..
questarna är av standard typ gå dit samla 5 sånna gå tillbaka få tramsig reward din klass inte använder.. gå till nästa ställe och gör samma sak.. gathering systemet är identiskt med wow.. och crafting likaså.. upp till level 7 går det med raketfart.. och sen segar det ner till kryphastighet,, Rifts.. ytterst statiska händelser som hela tiden verkar ha samma förlopp.. mer eller mindre samma som missions i warhammer.
jag spelade en Assasin till 21 och en warrior till 11 och en necromancer till14.. inget nytt inget innovativt.. och förbaskat wow.. vill jag spela detta köper jag nog wow igen istället.. för detta är bara en kopia som inte riktigt kommer ända fram.


signatur

spriten räddade mig från sporten

Skriv svar