Still In Coma, En svensk World of Tanks klan

Medlem
Still In Coma, En svensk World of Tanks klan

SIC eller Still in Coma som det står för, är en klan i World of Tanks. Vi söker alltid nya medlemmar, och alla kan gå med, förutsatt att man är beredd på att ställa upp på klanens regler och skaffa nya vagnar vid behov (dock inte utefter orimliga krav).

Med andra ord finns det en plats för alla i SIC, oavsett om man vill satsa stenhårt, skaffa top tier tanks och spela seriöst eller om man vill ta det lite mer lugnt, spela ihop med ett glatt gäng mer när man har tid utan någon press på sig att skaffa nya vagnar eller vara med på matcher som spelas.

Vi är ett glatt gäng som gillar att leka med stridsvagnar och de flesta av oss har dessutom en hel del humor att bjuda på. Vi eftersträvar framförallt att ha så roligt som möjligt när vi spelar men även om vi spelar främst för att ha roligt vill vi givetvis att det ska gå så bra som möjligt. Dels för att bygga upp ett rykte kring våran klan och dess medlemmar som är genomgående positivt, men även för att det är roligare att vinna. Clan Wars är ett givet mål för oss men alla spelare i klanen spelar för det är roligt, har du inte tid eller vilja att spela mer hardcore så är du välkommen ändå.

Vi söker fler svenskar som vill lira W.O.T med oss.
Vi är mycket trevliga och har en stor portion humor.
Vi har spelare i dom flesta åldrar.
Teamspeak och headset är ett krav.

Gå in på Stillco.eu och läs mer.

MVH Jeppemannen

Medlem

Fler medlemmar är mycket välkomna, vi har många platser.

Mvh jeppemannen

Medlem

Vi är också en laid back svensk WoT clan Vi heter BSG. Har kontaktat dig på WoT's hemsida (pm).


signatur

Hemsidan för min "persistent world server" för Neverwinter Nights 1:
http://genesisnwn.weebly.com/

1
Skriv svar