Swedish Strategic Group - Sveriges Största ArmA 3 Klan

Medlem
Swedish Strategic Group - Sveriges Största ArmA 3 Klan

Vilka är vi?
SSG grundades 2009 och är en stabil och väletablerad ArmA-klan med båda fötterna på jorden. Vi är inriktade på taktisk realism med ett stenhårt gameface under operationerna men med en välkomnande och avslappnad stämning utanför spel. Vi har en bred och kunnig spelarbas och sätter stolhet i att låta våra metoder återspegla verkliga och fungerande metoder.

Hur spelar vi?
Vi spelar ofta i komplexa och krävande situationer så varje onsdag tränar vi personlig färdighet, stridsteknik, kommunikation och samarbete med hjälp av våra instruktörer. Kunskapen drar vi sedan nytta av på söndagar då vi kastar oss in i spel och kampanjer mot AI-motståndare som leds av våra skickliga Zeus-spelledare.

Teknik
Vi modifierar spelet kraftigt för att uppnå en ännu högre grad av realism och inlevelsefyllt spelande. Vi håller oss enkelt uppdaterade genom vår moddatabas som speglas ut till alla klienter - enkelt och smart!

Tekniskt nyttjar vi primärt Swedish Army Mod, ACRE2 och ACE3. Vi har ett nära samarbete med modutvecklarna och betatestar ofta och gärna för att utveckla scenen.

Vi vill bli ännu fler!
Vi har roligare när ännu fler kan dela vår passion så vi välkomnar dig att besöka oss på www.ssg-clan.se och vår Youtube. Nya spelare, 18 år eller äldre, tas emot i vår grundutbildning och vi är övertygade att om du delar vår syn kring vad som är roligt så kommer du snabbt att hitta din självklara plats i SSG!
Efter din grundutbildning ser vi på våra behov och dina önskemål och ger dig en fast plats i någon av våra grupper. Målet är att hitta en perfekt roll där du trivs och kommer som mest till nytta. Pilot, fordonsförare eller kulspruteskytt? Valet är ditt!

Facebook

Google+

Youtube

SSG-Clan.se

TL;DR


signatur
Medlem

Vi har nu kommit igång igen efter ett kort sommaruppehåll. Vi har precis börjat på kampanjen Liberating Angels, nedan här följer en video från Echo Alphas sjukvårdare.

För er som inte har 4 timmar till godo, här är en litet kortare.


signatur
Medlem

Nedan följer ett klipp som är mer redigerat än vanligt! Vi är inte riktigt nere på den optimala YT-längden på 3 minuter (ingen källa på det), men det är 24 minuter med intensiv njutning. Enjoy!


signatur
Medlem

Idag köttar vi TvT i en improptu finnkamp med 76 svenskar mot 76 finnar. Kom gärna och titta: https://www.youtube.com/watch?v=kK_9sBJL4UI


signatur
1
Skriv svar