World War 2 Online - Battleground Europe(MMOFPS) är nu Free 2 Play!!

Medlem
World War 2 Online - Battleground Europe(MMOFPS) är nu Free 2 Play!!

Jepp äntligen har dom släppt på spärrarna, det är nu möjligt att regga konto och spela helt gratis, självklart med en hel del restriktioner men iaf gratis :). Som F2P så kan man innom Infanteri grenen endast spawna Rifle och SMG, lätta ATG, lätta AA guns. Tier0 Flygplan och Stridsvagn, dock så fungerar det så att juh längre in i Tiers vi kommer i spelet desto mer öppnas upp för F2P, eftersom nya saker introduceras på arenan så åker sakerna ner ett hack på rank stegen. En tier = ungefär ett år, dvs tier 1 är 1941, tier2 = 1942 osv.

Detta spel använder sig utav ej utav HP på tanks osv, ett skott i bröstet och det är godnatt på en gång. Inte ta 5 skott i bröstet o springa iväg som om inget hänt. Detsamma gäller för tanks, flyg osv, träffa på fel ställe och inte ett dugg händer, träffa på rätt ställe och du kanske antänder bränsle eller ammo förrådet vilket resulterar i en gigantisk explosion som gör att kanontorn mm på en stridsvagn flyger i luften.

Spelet har väldigt daterad grafik, men kan man ta sig förbi den aspekten och förstå den enorma strategin i resursflyttandet av brigader och den enorma storleken på spelkartan och att det är krig 24/7. Ingen vila förräns någon sida har vunnit. Detta spel kombinerar markstridskrafter som Infanteri (Amerikanarna kommer in i Tier3 vilket bara är nån dag bort = Bazooka, Semiautomatiska gevär o annat godis), Tanks, ATGs,Stridsflyg, bombflyg allt i en enda j-vla stor underbar soppa av totalt krig :).

Har ni några frågor så besvarar jag gärna dom här. Registrerar ni och testar spelet och känner er helt lost kan jag varmt rekommendera "Help" kanalen i spelet, den monitoreras av "veterans" 24/7 och dom hjälper mer än gärna till att besvara frågor och styra er i rätt riktning.

**************************************************
Registrerar sig gör man via följande länk: http://www.battlegroundeurope.com/index.php/component/content...
**************************************************
Recensions video av Free to play av The Historical Gamer
**************************************************
http://youtu.be/U3G9Nzx0wgM

**************************************************
PLAYERMADE VIDEOS
**************************************************

http://www.youtube.com/watch?v=WHmsAQsvttQ&feature=youtube_gd...

http://www.youtube.com/watch?v=RnG41spW4Xo

Medlem

(Kort och bra titel på tråden )

Nja, spelar nog hellre BF1942, om nu det fortfarande är andra som spelar det.

Kanske finns andra som det tilltalar


signatur

Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

We judge ourselves by our intentions and others by their behaviour.

Medlem

locked thread in 3....2....


signatur

Now you're playing with power... NOW YOURE PLAYING WITH FUCKING SHIT, YOURE BETTER OFF FUCKING SHIT THAN FUCKING WITH THIS FUCKED UP SHIT

Medlem

Jo den vart rätt lång ;)...

Medlem

Så där ja, lite uppdaterad ed lite screens och en recnsions video av Free to play :).

1
Skriv svar