Brink PC, XBOX360, PS3 (ställ era frågor till utvecklaren)

Medlem
Brink PC, XBOX360, PS3 (ställ era frågor till utvecklaren)

Spelet Brink (mer om Brink på FZ.se här). Splash Damage's (ni vet de bakom Wolfenstein: Enemy Territory och Enemy Territory: Quake Wars) nya som släpps tillsammans med Bethesda Softworks (Fallout 3, Oblivion etc) lagom till hösten 2010 till både PC, XBOX360 och PS3'an och har upp till 8 player CO-OP (!) har nu fått en egen engelsk fan site, [http://BRINKish.eu] utöver den svenska som redan finns på [http://www.chefenco.com/k/brink] (dock i ett betastadie).

http://brink.chefenco.com/files/2010/02/brinkish_banner.jpg

För att fira lanseringen av [http://BRINKish.eu] arrangeras, tillsammans med Splash Damage (som alltså är utvecklaren bakom Brink) en officiell exklusiv community q&a där vem som helst får skicka in frågor till Splash Damage om Brink. Så om ni, precis som mig själv, har ett intresse av Brink så är det här en alldeles utmärkt chans att fråga utvecklaren de ni sitter och funderar på. Vilken plattform frågan gäller spelar ingen roll, det viktiga är bara att försöka formluera frågan så noga som möjligt så är det mycket möjligt att den blir en del av en officiell community intervju med Splash Damage som kommer publiceras i början av mars månad.

Så passa på att ta chansen och ställ era frågor. Man har på sig t.o.m. den 28/2 (d.v.s. nu på söndag). För att ta reda på hur du ska göra, läs vidare här.

För att följa Brink utöver den rapportering som kommer här på FZ.se rekomenderas:
BRINKish.eu (engelsk fansite)
ChefenCo.com - Brink (svensk fansite)
Brink uppdateringar via Facebook
Brink uppdateringar via Twitter
Brink uppdateringar via Xfire

..samt såklart irc-kanalerna (på QuakeNet), #BRINKish och #brink.se


signatur

dohfOs
GALENSKAP // Junk 52 Theatre // relaxed muppets

1
Skriv svar