PS2 med ljud på monitor

Medlem
PS2 med ljud på monitor

Det är så att jag precis har köpt en ny skärm med inbyggda högtalare. Jag tänkte att jag skulle koppla in mitt gammla ps2 i den. Jag har en ledig VGA port men jag undrar hur det blir med ljudet.

Jag har fått med en sån här sladd med grön kontakt och det e bara en ingång i skärmen. Jag antar att jag bara kopplar in den i skärmen och vad gör man med den andra änden? Den borde väl gå in i en adapter och sedan in i ps2 gula och vita sladd.

Jag undrar, vad behöver jag för adapter och finns det något sätt att koppla in PS2 i en skärm med VGA ingång?

EDIT: Hur gör jag om jag vill koppla in en boxer så jag kan kolla på TV?

Medlem

jag har haft exakt samma fråga. det du behöver är en vga konverter, tror jag iaf. har kollat på massa forum och dom ska tydligen funka med ps2an till en vga ingång.

http://www.ramelectronics.net/audio-video/video-converters/c1...

jag är inte säker på att den där funkar, men du ska iaf kolla på en konverter med de röda, vita, gula ingångarna och typ en vga utgång. nån får hemskt gärna hjälpa mig lite
jag återkommer om jag hittar en.

Medlem

Tror du att den här kommer funka? http://www.supervaluegames.com/DDR-M05015.html

Men en sak förstår jag inte. Till vänster på bilden så är det en liten svart kontakt, vad är det?

EDIT: Tror jag har hittat en bättre på amazon

http://www.amazon.com/Video-VGA-Converter-Switcher-V2VPro/dp/...

Medlem

jag tror båda kommer funka, men jag skulle nog ta den från amazon. har kollat på massa videos och tydligen är den bättre. eller, fler har den iaf men du ska nog inte lita på mig om det här, fråga på någon annan sida som typ sweclockers eller nåt. men de borde iaf funka.

1
Skriv svar