Information

Det finns bra spel och det finns dåliga. För att rensa upp i speldjungeln och visa vilka titlar du bör lägga dina pengar på delar vi förutom betyg ut utmärkelser.

Utmärkelserna är kopplade till vilket betyg recensenten ger till produkten. En fyra i betyg innebär att produkten är förtjänt av omdömet "Säkert köp" och en femma i betyg leder till "Fulländat".

Hur ser utmärkelserna ut?

Bild 277791 Bild 277790

Fulländat spel

Utmärkelsen som alla spelutvecklare och hårdvarutillverkare suktar efter och drömmer våta drömmar om nätterna om. Tilldelas bara spel och andra produkter som är så perfekta och erbjuder en så stor spelglädje att man bara måste äga dem. Utmärkelsen "Fulländat" från FZ betyder att besvikelse är närmast omöjlig.

Säkert köp

"Säkert köp" är inte fy skam - tvärtom så är det ett soklart tecken på framgång. Dåliga spel och produkter har ingen chans att få över 4 i betyg på FZ och därför är utmärkelsen en kvalitetsmärkning, ett tecken på att en produkt förtjänat vår respekt och ett tecken på att vi rekommenderar den till våra läsare. Ser du den här märkningen vet du att det är en bra produkt och ett "Säkert köp".

Jag vill använda utmärkelserna, hur gör jag?

Om du är distributör, utgivare eller utvecklare av en produkt som fått betyg 4 eller högre här på FZ och vill använda våra grafiska utmärkelser i din marknadsföring kan du kontakta oss så ser vi till så att du får dem i högupplöst vektorformat för tryck.

Kontaktformulär:

http://www.fz.se/kontakta

Marknadsansvarig:

Helena Flink
08-692 01 00

» FZ:s betyg

FZ