Inlägg av Kasak

Inlägg som Kasak har skrivit i forumet

12

Som att sälja en ny bil som måste stå en vecka på verkstan innan man kan köra med den...
Finns inte ord för hur kasst det är.

Xcom: Enemy Unknown – släpptrailern

Ja fy fan så sugen man är!

Är det hälften så bra som jag hoppas, då blir jag nöjd... Är det lika bra som de lovar, då jävlar är årtiondets spel klart.

quote="Cliffie"]Hehe jag gillar Jake Solomon, har sett rätt många intervjuer (och paneler) med honom och han är alltid lika underhållande att titta på.

Ser fram mot XCOM remaken, den 11e kan inte komma snabbt nog.[/quote]
Du menar den 12'e ? Spelet släpps väl inte förrän den 12'e i europa.[

Skrivet av Groggo:

Wow just wow.

Men att PC ui/kontrollerna skulle vara bra är ju ren bullshit.
Kontrollerna är Clunky som bäst och känns väldigt konsoll.

Suck.

Kan hålla med om att kontrollerna kändes lite udda, men det är ju trots allt turbaserat, så man behöver inte ha bråttom... Älskade demot, hatade att det var så kort hade gärna sett mer - ge mig MER MER MER!
En skiftcykel kvar innan spelet släpps, precis när man kliver av sista förmiddagen så hoppas jag att posten skickar ett snällt sms att paket finns att hämta

Ett sketet mission, så jävla surt!!!! Tur det bara är ca 3veckor kvar tills det fullständiga spelet släpps.

Så jävla efterlängtat!

Det sjuka är att jag så sent som igår hittade Gangnam Style för första gången efter att den blivit rekommenderad som bästa musiken för Mechwarrior online. Skrattade gott åt videon, denna är fanimig extremt bra ihopklippt.

Ser väl detta liret som det spel jag väntat mest på någonsin. Älskade X-com. Squadbaserad strategi är väl det jag gillar mest av alla lir, helst ska det vara så att karaktärerna "levlar" upp med erfarenhet som de gör i spelserien.

Har förbokat special edition, bryr mig inte vad det kostar egentligen, utan vill helt enkelt ha den i det utförandet. PC spel är min största hobby och jag lägger gärna lite pengar på de spel som jag lirar.

Spelet släpps väl den 12'e oktober vilket inte kunde passa mig bättre då jag kliver av skiftgången på samma fredag och har en hel vecka på mig att lira

Skrivet av noiser:

Otroligt kul att läsa denna stora ändring av spelets ursprungliga funktionalitet. Varför är det så lustigt?
Jo, för att Blizzard gick tidigt ut och sa att D3 är ett färdigt spel som inte ska utvecklas vidare på så som man gör med P2P (Pay to Play) spel, så som WoW.

Har nog aldrig sett att Blizzard låter ett spel vara oändrat efter release, har missat den "stora" kommentaren från dem helt, för att försöka att inte låta för biased så är nog Blizzard den spelutvecklaren som jag sett ger sina gamla spel mest patcher/förbättringar av dem alla.

Kommer nog spela betydligt mer D3 efter patchen, synd bara att de inte hade det redan från start, men men, man kan inte få allt här i världen.

Ska villigt erkänna att jag tröck förbi vissa sektioner av videon... Tycker dock att targeting systemet känns lite beige, vill gärna kunna klicka och välja mål istället för ett litet FPS sikte... Iaf i den typen av lir, kanske blir för snabb spelstil för att det ska funka bra dock, får väl testa betan om man kommer in.

Free to play lockar en hel del spelare, undrar hur de ska finansiera spelet dock... Måste ju bli genom "mikrotransaktioner" men för vad ska man betala undrar jag...

GW2 har ju en initialkostnad, något de verkar ha skippat här - free to download säger han på något ställe...

Ehhh, bilden ovanför videon... EH?

Nej fy fan vilken kass "reklamvideo" man hinner fan inte se vad saker och ting är eller vad som det är som händer... Han som gjort denna videosnutt kanske skulle sluta med amfetaminet....

12