Inlägg av drsnap

Inlägg som drsnap har skrivit i forumet

Nominerar Rollerdrome

Hade detta varit CoD eller vilken annan massproducerad uppföljare (två spel under samma år till och med) som helst, hade folk gått med högafflarna, redo att skrika slagord. Men inte här....

Det känns som att spelet är superruschat, undermåligt rent tekniskt och mer av ett beställningsjobb än ett passionsprojekt. Pokémon Company säger de ska göra ett... då gör de ett. Sedan blir det som det blir....

Myskväll med farsan (en av få gånger han testade tv-spel) i mitten av nittiotalet med Sonic. Får se om man kanske kan njuta igen(?) med farsgubben.... dock på bio. Frågan om det är en lika skön upplevelse... återstår att se.

Skrivet av perihelion74:

Forza Horizon 5, Lotus Esprit (Amiga), Super Cars 2 (Amiga), Test-drive eve of destruction (original Xbox), Dirt 2 och Forza Horizon 3

Åh, Lotus Esprit var fenomenalt, även om jag gillade tvåan och trean mer.

Forza Horizon 4/5, Dirt Rally 2, Project Cars, Colin McRae Rally serien om vi räknar mer riktiga bilspel. Om man ska räkna med kartspel så finns det nog nåt i närheten av riktig fysik, körglädje och fokus på att lära sig bil, bana och underlag även där.... även om jag inte spelat nåt som på riktigt utmanar de nämnda ovan.

Need for Speed Underground serien är också klassiker

Yes! Skitbra!

Företagskulturen på Activision/Blizzard hade ändå inte fixats upp, så länge Kotick varit kvar. Och MS har letat nya uppköp länge. Här kan de komma in och förvalta spelen som finns där.
Xbox företagskultur och mindset är enormt mycket mer förvaltande och vårdande än många andra spelföretag - de är knappast perfekta ja, men oändligt mycket bättre än Activision nuvarande ledning.
För hade detta inte hänt skulle A/B blivit tvungna att leta nya spelutvecklare (då folk överger A/B likt råttor från sjunkande skepp) konstant, och hela tiden blivit senare och senare med releaser. I slutänden skulle de ha köpts upp av nån annan oavsett.... och Xbox är den bästa i nuläget i att förvalta IP:s, och ge ut de till en bred massa.

Jättebra köp!

Är intresserad, och hör gärna mer kring detaljer

Nej, låt det bli exklusivt för Xbox ekosystem, och låt det sen komma till andra plattformar så som Sony gör (ex. som Horizon Zero Dawn, Days gone, etc) efter typ två-tre år.

Sakta sänker tempot sig
segern är inom räckhåll
visst är det en lustig grej
att vara ungdomsidol

men min tid som e-sportare är över
datorn är seg och livet är slött
därför dags för en ny manöver
mitt spelintresse är nu återfött

efter att ha sett Astralis vinst
där pompa och ståt lett till framgång
mitt dagliga stret är allt tydligt minst
jag låter mig inspireras av deras lovsång

imorgon blir det att komma igång med e-träning
trots en dator med prestanda av en bäver
vem vet, kanske kan starta en e-sportsförening
dags att ge det allt det kräver

nu är chansen förvisso ganska liten
men om stjärnorna i Astralis kan, varför inte jag
Heja heja heja!

Epic klient är bra. Inga fel alls. Använder ofta

Dessutom är snacket kring exklusivitet fånig. "buhu, jag får inte spela spelet på min dator i "rätt" program..." bölar en mängd människor, trots att man som PC ägare fortfarande kan spela dessa Epic spel, Bara inte på Steam.

Plattformsexklusivitet bör tillämpas enbart i kontrast med konsoler imo. Inte utifrån program på samma plattform. Har man en PC kan man använda Epic. Sedan om man väljer att göra det eller ej, fine, men gnäll inte på exklusiviteter.

The Witcher 3

God of War (2018)

Ville göra ett sista tips här! (Hoppas detta inte ses som nån form av spam)....

Under denna helg så har vi TrippelXPWeekend + tävling inne på vår discord (se länk ovan).

Tanken är enkel. Ju mer man för sköna samtal, desto mer XP får man och når nya roliga kanaler! Men även att vi fått hjälp av Xbox med priser - så för de som står ut med vänlig ton, skönt häng över helgen och framförallt gott bemötande, ja de kan även vinna spel Allt finns under #tävlingsregler.

Men för de som är intresserade av det i alla fall! Tack o hej!

Skrivet av Mortaigne:

Xbox Game Pass. Det är det enkla svaret.

Det är det som är huvudmålet, och hur du tar dig dit är inte lika viktigt. Mellan Xbox-konsoler, PC och mobiler så täcker man in nästan alla som vill spela spelen.

Håller med helt!
Även om de inte skulle hålla alla ev. kommande Bethesda spel exklusiva, utan bara ha de tidsexklusiva på Game Pass, så skulle de vara oerhört lockande. Nya spel vid release - på en tjänst för ett överkomligt pris. And once your in...

Spelarbasen sett till Windows 10, Xbox konsoler och nu Android mobiler är ändå enorm... så bara att täcka alla dessa, gör att lockelsen hos konsumenten blir att få något för ett bra pris, men samtidigt fler stora spel när de släpps.

En tidsfråga innan vi ser fler köp/samarbeten från Microsofts sida skulle jag gissa.

Discord för Spelfanatiker, hårdvara, filmfantaster, brädspelare och allehanda nördar

Tjena allihopa!

Har ett glatt gäng nördar samlade på en Discord server - där vi snackar nörderi i alla dess former, och tänkte att jag lite skamlöst kunde plugga den. Mest för att jag gärna pratar med nya människor, och ärligt talat gärna fördjupar mig i alla ämnen ovan!

Så om man vill och kan, så är man välkommen att skutta in och ta del av snacket på Nördlivs server. Sen att man kan levla lite direkt på servern (har inbyggt XP system), nå nya nivåer och ta del av "hemliga" chattar och annat, för att inte tala om att vara med i skapandet av servern, ja det kanske kan locka än mer...

Nåja, huvudsaken är givetvis att man trivs och har ett gott skratt tillsammans!

Här är en stående inbjudan! Hoppas vi pratas vi snart (om ni vill/kan).

Nördlivs Discord server

Ps. För er som poppar in, lämna gärna en smiley nedan här, om ni kände det var en schysst server.

Nintendo Switch Kör den ALDRIG i dockat läge, så för mig är det en handhållen konsol enbart. Och ärligt talat... varför ens köra i dockat läge, det har jag de andra konsolerna till.

Varför lägga den ner alls... Såga upp tv-möbeln så ni kan få den att stå upp

Nej skämt åsido, tråkigt kanske. Men jag vill ändå ha den ståendes då de ser så fin ut liksom.

Oj, jättetråkigt att recensenten inte gillade det. Jag personligen fann denna nya inriktning helt rätt väg att gå.

Lätta upp på assistering o annat och få mer realism, och gör att man tillsammans med ännu mer xp ges moroten att hela tiden utmana sig själv... pusha sig själv till mer utmanande inställningar. Allt medan du i grunden har ett ypperligt bilspel, där till man får en god portion spelglädje, treskärmsstöd och support för några av de bättre rattarna på marknaden. För min del ser jag gärna de finslipar detta läge o helt och hållet fortsätter på denna linje. Känns fräscht för en spelserie som annars kunde gått den "lätta" vägen med att bara vara ytterligare en simulator.

Riktigt bra spel...även om jag kan hålla med om att det knappast är perfekt.

Finns det nå andra spel än Cyberpunk och Assassins Creed Valhalla?

Jag skulle vilja vinna Persona boxen, mest för att jag i regel varit väldigt skeptisk till spelet - trots att jag hört väldigt goda vitsord. Jag kan säga... vinner jag, ja då ska jag spela rakt igenom spelet... och göra det samtidigt som jag äter enorma mängder Pan Pizzas!

En hård 'quest' - men som jag är redo att köra hårt om om så skulle bli fallet!

Detta kan bli episkt bra! Ska bli spännande å se mer av det... Förhoppningsvis på söndag