Artiklar av PeterE

77

Assassin's Creed II

"Florens är det nya Jerusalem" hette det antagligen när Ubisoft skissade på uppföljaren till parkourpangaren Assassin's Creed. Med fältrapporten i hand konstaterar FZ:s recensent att fortsättningen bjuder på fler överraskningar än nya takpannor.

99

Borderlands

Fyll vattenflaskan, packa solkrämen, osäkra blysprutan och sikta på allt som har fler ben än två och färre tår än tio - Gearbox omtalade ökenpangare Borderlands är här.

30

Shadow Complex

När den blygsamme och soldattränade ynglingen Jason Flemming och hans fruntimmer en vacker dag av misstag råkar snubbla in på den politiskt tveksamma organisationens Progressive Restorations bakgård står det snabbt klart att dess medlemmar inte är några mystomtar i stickade yllekoftor. Följ FZ när vi närmare granskar partihögkvarteret med ficklampa och automatvapen.

3

Madballs in Babo: Invasion

Senaste gången AmToys kultförklarade leksaksserie Madballs avhandlades i spelformat var året 1987, plattformen Commodore 64 och antalet färger på skärmen 16. När varumärket dryga två decennier senare på nytt gör entré i speltappning är det mesta förändrat, så när som på ett par detaljer; vanställda ansikten och ett konstant och besinningslöst skjutande.

87

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Fem års väntan är över - när en viss Riddick på nytt är föremål för spelbranschens uppmärksamhet är svarta linnen, goggles och 3 mm snagg åter high fashion. Följ med FZ när vi tar en tur genom rymdskeppet Dark Athenas innanmäten.