Artiklar av Game Ove(r)

18

Qpad MK-85

Flaggskepp, lyxkryssare eller sjunkande ubåt, frågan är vad Qpads nya generations tangentbord MK-85 kan kallas?

37

Qpad MK-50

Vill du ha kärnfull prestanda som nästan morrar under fingertopparna? Det är ungefär vad Qpad MK-50 erbjuder, ett tangentbord där allt vad extrafunktioner heter har hamnat i utvisningsbåset.

16

Nyko Zoom

Har du en Kinect, men måste flytta alla möbler och slå ner grannens vägg för att få plats att spela? Manicken Zoom från Nyko säger sig råda bot på detta.

26

Astro A40 och Astro MixAmp

Astro, det låter som en tillverkare som siktar mot stjärnorna. Stämmer talesättet upp som en sol, ned som en pannkaka? I det här fallet är det inte ens i skuggan av närheten av rätt.

10

Steelseries Spectrum 7xB

Är du trött på att sitta i ett veritabelt garnnystan av sladdar när du vill använda ett headset med din Xbox 360? Försmäkta ej, Steelseries rycker ut med trådlösa Spectrum 7xB.

40

Razer Mamba

Det händer att teknikerna är snabbare än pr-folket. Det verkar vara fallet med Razers populära gaminggnagare Razer Mamba, där uppföljaren heter... Razer Mamba.

41

Mionix Zibal 60

Glöm drivor av extra tangenter med så många gamerfunktioner att det behövs en tegelstensmanual. Mionix satsar på ett mekaniskt mästerverk, men det är inte allt som träffar mitt i prick.

30

Asus NC1

Tänk dig fröjden att befinna dig i din egen lilla ljudbubbla, avskärmad från omvärlden, avnjutandes din favoritmusik eller favoritskottsalvor när du spelar. Frågan är om Asus nya brusreducerande hörlurar NC1 kan ta dig till detta ljudvågornas Shangri-La.

11

Razer Onza

Det är spännande att testa prylar från Razer, för man vet aldrig riktigt var man har dem. En del är himmelskt underbara, andra är sanslösa dikeskörningar, men oavsett vilket är det alltid full fart framåt som gäller från Razer.

25

Razer Chimaera

I vårt allt mer trådlösa datorsamhälle låter ju trådlösa lurar till Xbox 360 som en god idé. Och med tanke på att Razer har tradition av att ta spelande på allvar borde ju deras stereolurar Chimaera ha en given plats i spelhyllan. Och så är de ju snygga också!

25

Tävling – Mount & Blade: With Fire & Sword

Dra ut i fält med din egen armé och visa var skåpet ska stå.

33

Qpad MK-80

Vid första anblicken framstår Qpad MK-80 som ett ganska torftigt tangentbord i fullständig avsaknad av extrafunktioner. Men det visar sig vara själva finessen, MK-80 erbjuder en gedigen grundkvalitet och känsla som gör allt krimskrams överflödigt.

26

Tävla och vinn Magicka Vietnam

Vem behöver gröna baskrar när det finns röda kåpor?

18

Michael Jackson The Experience

Michael Jackson. Alla som inte är helt nyanlända på den här planeten inser vad det handlar om – sång och dans från en av tidernas mest framgångsrika artister.

15

Vinn Majesty 2 Collection

Slå ditt kloka huvud ihop, håll tungan i rätt mun, och du kan vinna den majestätiska Majesty 2-samlingen.

10

Yoostar 2

Vem har inte drömt om att bli berömd stjärnskådespelare, ha ett spännande jobb och en svulstig lönecheck? Yoostar 2 ger dig chansen att fortsätta drömma om en glittrande karriär, för här finns den i alla fall inte.

28

Torchlight

Torchlight gjorde Diablo-törstande datorspelare eld och lågor. Sedan dess har konsolägare letat med ljus och lykta efter något motsvarande, och nu är sökandet äntligen över – Torchlight gör entré på Xbox 360.

21

Cities in Motion

Efter att ha gnällt på lokaltrafiken större delen av vintern är vi beredda att ta tillbaka det mesta. Livet som trafikgud är stökigt, men samtidigt lika underhållande som förr i världen.

19

Dungeons

”Ett underjordiskt komplex! Wow, där finns det säkert guld och magiska prylar och monster att slakta.” Är det så du brukar resonera? Hur kul tror du det är för de som bor därnere? Goblinrasist! It's payback time.

25

Asus G73SW

Den är svart, den är tuff, den är kraftfull, den innehåller många häftiga funktioner. Nix, det är inte batmobilen, det är Asus senaste gaminglaptop G73SW.

12

Dead Rising 2: Case West

Dags att dra västerut i den senaste fristående Dead Rising 2-expansionen, eller minispelet, eller vad man nu vill kalla det. Zombiehackande är det i alla fall.

9

Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha

Headset, hur rafflande kan det bli? Creative tuffar vidare genom ljudlandskapet med ett par lurar som lockar med 3D-ljud, dubbla anslutningar och medföljande ljudkort. Ove Kaufeldt kränger på sig plyschdräkten, smörjer händerna och levererar en analys.

14

Mad Catz Call of Duty: Black Ops Precision AIM Controller

Heter det något med Black Ops så säljer det. Det hoppas i alla fall Mad Catz och brassar på med en 360-handkontroll som ska vara riktigt speciell.

15

Tritton Black Ops Dolby Surround Gaming Headset

Om man verkligen tar sitt spelande på allvar gäller det att ha ordentliga prylar. Och Trittons Black Ops-pimpade headset är mer än bara ett headset, det är... en anläggning.

20

Call of Duty: Black Ops Stealth Mouse

Gamingmöss brukar erbjuda en och annan udda lösning. Black Ops-gnagaren från Mad Catz är inget undantag, den kan storleksändras men det har sitt pris.

9

Steelseries Spectrum 5xB

I min värld står företaget Steelseries för produkter som brukar vara bra eller bättre. Så döm om min förvåning när de lyckas blanda högt och lågt i samma förpackning.

19

EA Sports Active 2

Nu är det slut på leken! Nu är det dags för den här recensenten att ta pulsen på EA Sports Active 2. Och vice versa.

8

Blood Bowl: Legendary Edition

Vässa motorsågarna, plocka bort de inre organen från rustningen och pumpa bollen - det är dags att inta den blodiga planen i Blood Bowl: Legendary Edition.

13

Lego Universe

De entusiastiska danska plastfigurerna nöjer sig inte med att invadera barnrumsgolv och halvparodiera kända filmer, nu ska det byggas med andra på internet också med legobit i megabit.

12

Mionix Naos 3200

Ibland kan ett steg bakåt vara ett steg framåt, att satsa på färre funktioner men att göra de som finns riktigt bra. Plats på scen för gamingmusen Mionix Naos 3200.