Inlägg av Meurik

Inlägg som Meurik har skrivit i forumet

Skrivet av PeTTs0n:

Nej, kan vi sluta sprida de där felaktigheterna, tack?
Här har du information om vad yttrandefrihetsgrundlagen är, direkt från källan. (Regeringen.)

Du har såklart helt rätt i hela din kommentar!

Försök gärna ropa "Eld!!!" på en fullsatt biograf, så får ni se hur långt denna "yttrandefrihet" räcker. Samma sak som att ropa "Bomb!!!" på ett flygplan eller annat fordon med många passagerare.

Skrivet av Kyrre:

Om du tror på att Assange var skyldig för våldtäkt så förlorar du eventuella argument oavsett vilket ämne du talar om.

Om han nu var oskyldig, varför gömma sig på en ambassad i flera år för att undvika att bli utlämnad till Sverige? Foliehatten är på ser jag

Skrivet av Kyrre:

Journalister? År 2023? Skojar du med mig? Finns inga riktiga journalister kvar. Dom riktiga journalisterna blir fängslade (tänker på Assange). Att gå emot logik och kalla någon för foliehatt är bara att döma någon för att man inte delar samma uppfattning. Men jo visst tycker du dagens journalister har bra nivå så har jag inget att tillägga i en diskussion.

När du använder Assange för att stötta dina argument (en som anklagades för våldtäkt av flera kvinnor, och som sedan gömde sig på en ambassad i flera år innan han bokstavligen fick släpas ut i handfängslen, och slapp åtal för våldtäkt pga preskriberingstid). Ja, då har du förlorat eventuella andra argument du kanske har i denna diskussion.

Skrivet av Mirage:

Mindre censur, mindre vänstervridet.

"Mindre censur"

Pyttsan heller! Försök själv säga nåt om Elon Musk, till Elon Musk, och se hur snabbt han blockerar dig från Twit... X! Han som påstår vilja främja yttrandefriheten, men inte tolererar att någon säger något dumt om honom.

Sen han tog över har plattformen fått ofantligt mycket mer hat-tweets. Han skulle lika gärna kunna döpa om den till "Truth Social", för det är ungefär lika illa. Musk har iallafall lyckats med 1 grej:

Han dödade Twitter ! Inte illa för 45 miljarder dollar...

Skrivet av Molotov:

Det var länge sen man brydde sig om spel från Activision Blizzard

Då ställer man sig frågan: Varför är du i denna tråd isåfall?

Skrivet av JohannaBjärred:

Men släpp lite spel nu då!

De fick rättigheterna förra sommaren. Inte många spel hinner gå från ritbordet, till färdig produkt på 1 år.

Skrivet av N3gn4v:

Nåja, skönt att miljoner andra inte tänker som dig.

Jag är totala motsatsen och är 31 år gammal.

Same. Hade jag haft en Switch, så hade jag lätt skaffat SMB: Wonder (och jag är 39, har inga barn). Faktumet är att jag kanske tom skaffar en Switch framöver efter spelet släppts. Alltid varit mer för Mario spelen än Zelda.

En remake på Super Mario RPG, men ingen remake på bästa Zelda spelet någonsin (A Link to the Past)... synd.

Kommer det finnas nån multiplayer/coop, eller endast singleplayer?

Missade 1...

Skrivet av Tomas Helenius:

That's a classic! Tack, vi missade den.

Kanske är en Rogue, som gillar röda kläder... då är han/hon/hen en Rouge Rogue 😁

Citat:

Är det okej att moddare tar betalt för sina moddar?

Nej. Moddar ska vara fria att använda av alla, och vara öppna för vidare modifikation av alla. Har inget emot om modskapare accepterar donationer för sina verk, men de ska absolut inte ta betalt för det innan man får använda sig av det.

Skrivet av mobmoben:

Alla kan delta, men om du betalar extra får du en fördel.

Försprång till att vinna äran av att ha ditt namn på en staty...

Kan du vara snäll och peka vart exakt i ovan mening, där detta ger din karaktär en faktisk fördel över andra karaktärer? För du verkar helt klart inte veta vad "Pay to win" faktiskt innebär, och enbart trollolollar nu.

Skrivet av mobmoben:

Behöver du verkligen gå till personangrepp? Men om du inte hör det i namnet...Pay to WIN (Betala för att VINNA). Nu har blizzard hostat en officiell tävling, som dem vill folk skall tävla i. Och för att "vinna" denna tävlingen måste man först bli lvl 100 på en Hardcore karaktär.
Säg mig nu hur man inte får en fördel att VINNA när man kan betala(Pay) extra för att på en fördel?

Du anser att "inte ha ett liv" för att man spenderar varje vaken minut för att vinna en tävling till ett spel, som inte ger någon som helst fördel för karaktären du spelar, som ett personangrepp? Ja, då har du verkligen inget liv...

Sorry (not sorry), but that's the way it is.

Skrivet av mobmoben:

Så du menar när Blizzard gör officiella tävlingar där "De första som når Hardcore lvl 100 får sina namn inskrivna för evigt i en memorial" att det inte är p2w att BEHÖVA betala extra för att få early access om du vill ha en chans att tävla?
Detta är det största p2w som jag kan tänka mig, behöva paya för att ens kunna tävla i officiella tävlingar.

Pay to Win är när man köper sig till nått som gör karaktären BÄTTRE. Att du får ditt namn förevigat i en memorial, gör inte karaktären bättre. Bara visar att du inte hade ett liv. Men... you do you!

Skrivet av Ender:

Jag ser att du till skillnad från mig tror på allt som Blizzard säger. Nåja, vi hoppas väl båda två i alla fall.

Jag ser på din kommentar, att du gör antaganden som är helt frånskilt verkligheten. Men grattis, nu fick du dina 15 min kändisskap.

Remember what they say about people who (ass)ume too much...

Skrivet av mobmoben:

"Behöva betala extra om du vill vara med och spela deras in-game events och tävla"
Njaa, inte så glad för p2w.

Önskvärt om folk hade faktiskt haft lite vett bakom pannbenet och gjorde lite efterforskning, istället för att nöta ut ett gammalt (och felaktigt) argument. Det finns INGEN P2W i Diablo 4 överhuvudtaget. Allt som går att köpa sig till, är kosmetiskt och påverkar inte hur stark din karaktär är. Ingen som tvingar dig till att köpa det kosmetiska, och det går ingen nöd på dig om du inte köper.

Men det är klart, folk måste ju alltid ha ursäkter att klaga om spel och spelutvecklare nuförtiden. Ibland undrar man om det är nån sorts "We hate Blizzard" fan club som existerar på FZ, med tanke på hur ofta folk kritiserar allt som handlar om Blizzard (se exempelvis valfri tråd angående Microsoft-köpet av Activision-Blizzard)

Trailern verkade förbannat bra. Synd bara att den gissningsvis endast kommer till PS5.

Skrivet av heady89:

Suck, låt mig gissa, Unreal Engine.

Har du nån giltig skäl att hata Unreal Engine, bortsett från att det är bland de bästa spelmotorerna som finns, används flitigt, spel som drivs av motorn är oftast väldigt väloptimerade...

Just ja, Epic !

Skrivet av Molotov:

OnT:
Visst är det några andra battlefield veteraner som också startade nån ny studio och även är igång med nått spel?
Roligt detta endå, nu går DICE grundarna varvet runt och blir "egna" igen.

Embark Studios: https://www.embark-studios.com/