Användaren saknar profilbild
Nykomling

IthuDamnIt

Medlem i 1824 dagar (sedan 2012-02-22 01:09)

Senast inloggad 2012-03-19 03:23

Tv-spel har alltid varit en del av mitt liv. Från att man var liten och spelade Mario på Nes och Altered Beast på Sega så har det alltid haft en mer eller mindre stor roll i mitt liv.
Jag antar att det är mitt sätt att fly verkligheten en stund för att koppla bort alla vardagsbekymmer och bara ha roligt för en stund.
Älskar känslan när man sätter igång ett nytt spel och man vet att det finns en helt ny värld där i som man får möjligheten att utforska. Läser en hel del böcker och kollar även på film, men det är i spelens värld som jag själv får välja åt vilket håll handlingen ska gå. Och allt som sker är på grund utav mig. Inte konstigt att spelandet som en underhållning har exploderat på senaste tiden.

När jag inte spelar så gör jag som så många andra och sliter åtta timmar om dagen på en fabrik, är tvungen att få in kulor från nåt håll för att kunna finansiera mitt spelintresse.

Jag tränar de dagar då jag vaknar tillräckligt tidigt, vilket blivit färre och färre då jag sitter uppe hela nätterna och lirar framför datorn.

Föredrar pc framför konsoler varje dag på veckan. Var en konsolkille från början men jag älskar att kunna alt-tabba för att surfa lite, eller slänga på en rulle när hjärnan smält av för mycket grindande. Sen föredrar jag ett tangentbord och en mus framför en handkontroll. En handkontroll begränsar en så grymt mycket. Sen att jag älskar att byta ut tangentbordet och musen titt som tätt gör det hela bara roligare.

Utöver det jag nämnt så händer det att jag tecknar en del också. Inspirationen har varit noll den senaste tiden så det har inte blivit mycket gjort på den fronten.

De spelen jag ser fram emot mest just nu är:
3. Torchlight 2
2. Diablo 3
1. Guild Wars 2

Hade jag vetat namnet på Terraria skaparnas nästa lir så hade det tagit en klar första plats då jag anser att Terraria är det bästa som gjorts på jävligt länge.

Har blivit halvt beroende av att förlja Jesse Cox och TotalBiscuit på Youtube. Deras Terraria-serie är sann underhållning. De gör inte ett skit och lyckas med ännu mindre och det är fantastiskt.

IthuDamnIt äger dessa plattformar

Hantera din spelsamling ? IthuDamnIts spelsamling (13 spel)
Inget betyg Bastion Inget betyg Kingdoms of Amalur: Reckoning
Inget betyg Left 4 Dead 2 Inget betyg Magicka
Inget betyg Rift Inget betyg Terraria
Inget betyg World of Warcraft Inget betyg World of Warcraft: Cataclysm
Inget betyg World of Warcraft: The Burning Crusade Inget betyg World of Warcraft: Wrath of The Lich King
2012-05-15 Diablo III 2012-08-28 Guild Wars 2
2012-09-20 Torchlight II

Expandera

Spelens betyg är medlemmens. Spelsamling Önskelista

IthuDamnIt

Medlemmen har inte skapat någon blogg eller skrivit några foruminlägg ännu.

IthuDamnIts tävlingsbidrag
FZ