Ela foto
Nykomling

Ela

Medlem i 3662 dagar (sedan 2007-02-17 02:59)

Namn linda barna
Senast inloggad 2011-08-23 19:15

Linda, tjejen i skogen som alltid har sämst ping, aldrig har nått liv therefor alltid svara direkt på msn eller mirc, oftast spelar lineage II (wow är för 12 åringar och farmödrar), är totalt besatt av musik i alla dess former, helst spelar trummor om hon får och äter glass i mängder.
bör även tillägas att hon tvingar allt och alla att ställa upp på hennes oftast något diffusa foto/film idéer, fascineras av surrelismen men gärna beställer pizzor som ingen annan tycker om för att få ha den försig själv (banan + curry MUMMA!).
Hon är gärna är uppe hela nätterna och tittar på stjärnorna och som faktisst tycker det är itkgit kul att klippa gräsmattan och skala potatis!

Linda är alltså en tjej med många passioner.

Såsom passionen för musik, den allra största i hennes liv, passionen för dans, passionen för foto och film, passionen för mjölkchoklad- frukt och mandel och givetvis passionen för gaming!

Så lång tillbaka Linda kan minnas har hon varit som besatt av data- och consolespel. Och det ligger tydligen i generna, eftersom Lindas mamam har förtäljt henne att hennes farfar, dvs Lindas gammelfarfar minnsan hade pong när hon va liten! Så även om Lindas mamma kanske inte alltid är så förtjust i Lindas gejmande, så kan Linda alltid kontra med att hon minnsan också nördade pong en gång i tiden. Lindas väg till den stolta cs-bruden hon är idag började för mycket mycket längesedan med commondore 64, nintendo 8-bitars (än idag obesegrad mästare på supermario bros. 3 i sin umgängeskrets) därifrån avancerade det till super nintendo, sega och när Linda va 11 år upptäckte hon för första gången datorerna!

Hon började starkt med klassiker som Tomb Raider, Quake (bör tilläggas att Lindas mormor gav henne de två förstnämda i julklapp ett år så utan henne hade hon aldrig skrivit dethär idag TACK MORMOR), Star Craft, Red Alert och Theme Hospital, varav det sistnämda ännu pressas hårt.

En gång när Linda gick i åttan och lungt strosade ner No-korridoren, tryckte någon påträngande typ upp en lapp i fejset på henne, och vid närmare sutdier av denna visade det sig vara en LAN - annons där tjejer fick lov att komma och äta och spela gratis. Linda nappade på erbjudandet och efter att ha upplevt det nästintill euforiska tillstånd som bara sömnbrist kan ge, Zerglingrushens bitterljuva övertag och skärmens beroende framkallande strålning under 3 dagar och två nätter vakande nån slags lite nördvarelse i henne.

Lite efter det expolderade allt. Linda spelade mera än någonsin, allra mest starcraft, men även massor med quake 3 och UT2000, men än skulle det dröjja innan hon tog sina första stapplande steg på den där csbanan med lastibilarna (se: de_train) för allra första gången.

Det va först när hon träffade en viss kille vid namn Micke aka EkvatioN, den största cs-nörden denna sidan hallandsåsen, som en helt ny värld uppenbarade sig för henne. En dag skulle nämligen micke dömma fotboll, och Linda lämnades ensam hemma med en dator som inte hade annat att erbjuda än just Counter strike. Tre timmar och ett genomsnitt på 97 deaths/hour kunde Linda inte fatta varför hon aldrig gjort detta innan! Även om Linda inte visste hur man köpte något annat än desert eagle och inte hellre riktigt förstod dethär med plant, än mindre deffkit (hon va bergis på att en utvald i varje lag spawnades med ett sådant) så fann hon endå spelet otroligt underhållande.
Ela

Medlemmen har inte skapat någon blogg eller skrivit några foruminlägg ännu.

Ela
FZ