lictor foto
Intresserad

lictor

Medlem i 3613 dagar (sedan 2007-04-05 21:10)

Namn Sebastian Magnusson
Född 1981-10-21
Senast inloggad 2012-06-15 16:07
Yrke IT-tekniker
Från Stockholmstrakten

Spelgalen.se

Spel är viktigt för mig. Ända sedan Commodore 64 (med sedvanliga 2000 piratspel på kassettband) förvandlade mig från vanlig harmlös sexåring till BASIC-programmerande innesittare så har jag den vägen vandrat. Bortsett från PSP och Xbox (vilka nog kommer så småningom...) så äger jag de flesta större konsoller från de senaste tjugo åren, med på tok för många spel till var och en. Jag har en extra svag punkt för Nintendo, men med tanke på allt skoj de gett mig under åren är det inte mer än de förtjänar.

Jag har sedermera kompletterat min utbildning med diverse likvärdigt nördstämplade intressen som manga, science fiction och rollspel. I kombination har detta hjälpt mig nästan helt undvika det som brukar beskrivas som ?socialt liv?.

Blandade och (kanske inte fullt så) spännande fakta:

* Jag har lyckats tycka illa ? eller åtminstone mindre bra ? om så allmänt avgudade spel som Ocarina of Time, Ico, Super Mario Bros 3, Gran Turismo och (urk!) Half-life.

* Det finns filmer på när jag spelar Donkey Konga på fyllan. De kommer aldrig att offentliggöras.

* Jag tillhör den uppenbarligen astronomiskt lilla skaran spelare som efterfrågat mer mellansekvenser i Metal Gear Solid- och Xenosaga-serierna.

* Det har inte gjorts ett bra digitalt styrkors på en stationär apparat sedan Dreamcast-kontrollen. Det är inte en åsikt, utan ett faktum.

* Jag är smärtsamt dålig på att avsluta spel. Jag sitter fortfarande och mal på exempelvis System Shock 2, Final Fantasy IX och Majoras Mask. Plus ungefär hundra till spel.

lictor äger dessa plattformar

Fyller år om 238 dagar
2017-10-21
FZ