ConraDargo foto
Hemmavan

ConraDargo

Medlem i 3540 dagar (sedan 2007-07-13 17:31)

Senast inloggad 2015-01-12 23:14
Från Umeå

Tomas "ConraDargo" Engström

Spel av alla dess former = <3 Sällskapsspel, tv-spel, datorspel, figurspel - you name it. Mobilspel också, ja. Man ska vara öppen för allt tycker jag, det blir bara roligare så. Det kan ju ändå inte bli värre än att man plockar upp någonting och känner att "nä, det här var inget för mig" men då har man åtminstone provat och ett spel är ju inte ett spel är ett spel utan det finns någonting för alla på alla plattformar känner jag - bara man inte ger upp.

Att skriva är jag bra på, i synnerhet att skriva mycket. Detta är kanske ingenting som ni här på FZ har sett något prov på eftersom jag inte är vidare aktiv på detta forum, men om man kikar på mina bloggar @ Loading.se och för att inte tala om de episka trådar som jag är skapare av där borta, så får man en väldigt bra hum om vilken nivå jag ligger på.
Den 1:a varje månad producerar jag dessutom en lista på kommande DS-spel och skriver lite kort om de titlar som jag anser vara värt att kika närmare på. Även detta sker alltså på Loading.se.

Men vad finns det då för någonting som jag inte gör på just ovan nämnda spelportal? Jo jag håller i sällskapsspelsrecensioner (mouthful) på YouTube. That's right, jag videorecenserar alltså sällskapsspel. Check it out - kanalen heter ConraDargo recenserar.

I övrigt vill jag tillägga att jag är en riktigt trevlig prick. Säkerligen en av de trevligaste prickar som ni någonsin kommer att få stifta bekantskap med.

ConraDargo äger dessa plattformar

FZ