Johlor foto
Hemmavan

Johlor

Medlem i 1133 dagar (sedan 2014-02-18 10:06)

Senast inloggad 2016-04-02 20:27

Är en kampsportare och tvspelare som spelat och slagits sen mitten av 80-talet. Kan räknas som en stofil bland CoD-generationen, men med åldern kommer visdom och det tror jag i alla fall att jag besitter även om jag inte kan quickscopa och häckla mina motspelare i senaste Call of Duty.

Jag är även pappa till en liten tjej på 5-år och har en nytillskott på väg. Som tvspelsintresserad vill jag att min dotter ska kunna finna nöje i pixlar och 3d-modeller. Men under åren har jag förstått att det är svårt att vara en gejming-tjej. I många situationer är du som en fisk i en tank av hajar. Det är ett problem i spelmediet hur kvinnor ses på och detta rinner även över till hela communityn.

Är jag feminist? Folk säger det då jag vill ha jämställdhet. Är jag rabiatfeminist? Nä det är jag inte. Mitt agenda är bara att min flicka ska kunna njuta av tvspel lika mycket som mig, bli tagen på allvar och slippa bli sexuellt trakasserad eller utmobbad för att hon råkar vara av det kvinnliga könet.

Detta är vad jag vill tillföra in i spelmediet. Men jag vill göra det på ett konstruktivt sätt men även med glimten i ögat. Spel handlar ju trots allt om att ha kul! Nu kör vi!!

Johlor äger dessa plattformar

Hantera dina vänner Johlors vänner
  • Senast inloggad 2017-03-27 16:50
FZ