Smooth Criminal foto
Hemmavan

Smooth Criminal

Medlem i 3557 dagar (sedan 2007-06-03 15:59)

Namn Jimbo Nyman
Född 1985-04-22
Senast inloggad 2012-05-23 21:36
Yrke Terminalsarbetare / Spelbloggare
Från Vänge, Uppsala

Jimmy (Jimbo) Nyman, 27 år å försöker förgäves änterhaka mig fast från att fortsätta länrge. Jobbade i min ungdom på bl.a Nordicgamers och har i hela mitt liv tyckt om att skriva, speciellt om spelrelaterade grejer. Jag är besatt av spelindustrin och kan antaligen tillräckligt mycket om både spel, företag och genierna bakom spelen för att vara en fara för mig själv och min omgivning. En vacker dag ska jag skriva och faktiskt få betalt för det men för tillfället nöjer jag mig med min spelblogg på Giantbomb.com (http://www.giantbomb.com/profile/jimbo_n) där jag har skrivit sedan siten öppnade (innan dess på gamespot.com sedan 05). Har växt upp med spel i minst 17 år och äger säkert 12 eller 13 spelkonsoller utan att räkna efter för noga. Har även växt upp Med Jocke Bennet och följt honom genom alla hans tidningsbyten genom åren. Han är fortfarande sveriges bästa och en gigantisk inspirationskälla för oss som "vill upp". Han precision och humor i recensioner är fortfarande långt över alla andra.
Jag kan inte leva utan koffein, jag importerar mer än gärna special editions av Mountain Dew, jag ser ofta om gamla avsnitt av spelshower, jag äter helst pepperoni pizza och jag är utbildad samhällsvetare i grund och botten.
Legat och glassat i EU toppen av World of Warcrafts Arena PvP samt lirat både Quake 3 och Warcraft 3 på en "högre" nivå än normalt.

Smooth Criminal äger dessa plattformar

Fyller år om 53 dagar
2017-04-22
Smooth Criminals tävlingsbidrag
FZ