Användaren saknar profilbild
Stammis

Blomkruka

Medlem i 4629 dagar (sedan 2004-06-21 22:50)

Senast inloggad 2013-03-11 18:58

Vidsträckta ytor mötte himlen i denna upphöjning av ett annars plant landskap. Snön bländade horisonten och gjorde det omöjligt att säga vart marken övergick till himmel. Endas ett renstim bevittnade följande händelser.
De tre 122orna rullade över det som kunde ha varit rampen till denna enorma scen. Endast den högraste av vagnarna hade personal uppluckad. Fortsättandes frammåt över den stora platån dundrade vagnarna och döljde ljudet av en inkommande snöskoter. Snett framifrån krafsade en Lynx fram sig mot vad som verkade en riktning rakt emot konvojen. Just som den uppluckade vagnschefen upptäckte skotern dundrade ytterligare vagnar upp bakom 122orna. På ett led linje följde två stridsfordon sina beskyddare samtidigt som de i sin tur skyddade de efterföljande bandvagnar. Snönmoln som skotern kastade upp bländade horisonten bakom Lynxen men lade sig ned hundra meter bakom skotern.
Vagnschefen sökte samband med de två Leopardernas vagnschefer och förklarade att en civil snöskoter kom rakt emot. När vagnschefen av den mittersta Leon luckade upp och blickade bort mot snöskotern var det inte bara snömoln från skotern som sågs. Bakom låg ett stort moln som inte skulle lägga sig ned snart.


Varför jag skrev det vet jag inte.. Men lite kul : )

Blomkruka äger dessa plattformar

Hantera dina vänner Blomkrukas vänner
  • Namn Robin Johannesson
    Född 1988-03-22
    Senast inloggad 2013-12-18 14:16
Hantera din spelsamling ? Blomkrukas spelsamling (2 spel)

Spelens betyg är medlemmens. Spelsamling Önskelista

FZ