marwal foto
Frågvis

marwal

Medlem i 2590 dagar (sedan 2010-01-19 14:33)

Namn Marcus Waldermark
Senast inloggad 2011-12-13 12:36

Hej mitt namn är Marcus Waldermark, jag bor i Gävleborgs län och går mitt andra år på IT-linjen på John Bauer gymnasiet.

Jag är en Gamer och har varit det sedan jag föddes, största orsaken till att jag vart en gamer var nog för att mina föräldrar har spelat spel både innan min födelse och under hela min uppväxt. Så jag har spelat nästan alla mina spel tillsammans med mina föräldrar. då jag mest tittade på när jag var mindre. Jag brukade ta fram spelen till mina föräldrar och be dom att spela så jag kunde titta på. Jag föddes Nintendo fan då mina föreldar spelade NES när jag föddes. Var sedan nintendo fan enda tills en bit in på Wii, spelade en del Wii spel som jag tyckte var helt okey men det var inte riktigt Nintendo så jag tröttnade ganska fort.

Då började jag spendera mycket mera tid vid datorn och åt datorspelen, där är jag fast än idag och är riktigt glad för det. Jag började min "pc-gamer" fas med att börja spela World of Warcraft och där är jag fast än idag. Har nu spenderat mycket pengar och tid på detta never ending game, å jag kan säga att det har varit värt det tröttnade några gånger och ville testa nya mmorpg spel, testade "Guild wars" och "warhammer online" det var inget som passade mig då jag tyckte att "wow" var mycket roligare. Jag har inte varit så förtjust i FPS spel tidigare. Men en vän till mig fick mig att börja spela Team Fortress 2 och där vaknade mitt FPS intresse. Detta var förra året och nu sitter jag och spelar Bfbc2 hela dagarna lång.

Men jag saknade konsol spelen ganska mycket, det är något specielt med det eller hur? Men Nintendo skapar inte direkt mycket roliga spel nu för tiden så det var dags nu att svika Nintendo och införskaffa något annat. Så jag införskaffade ett Playstation 3, detta var ganska nyligt så har ännu bara skaffat 2st spel men gud vad roligt det var att spela konsol-spel igen.

marwal äger dessa plattformar

Hantera dina vänner marwals vänner
  • Senast inloggad 2017-02-21 22:22
  • Namn viktor gustafsson
    Senast inloggad 2011-01-06 15:39
Hantera din spelsamling ? marwals spelsamling (11 spel)
  • 5/5
  • 4/5
  • 3/5
  • 4/5

Expandera

Spelens betyg är medlemmens. Spelsamling Önskelista

FZ