Att de årliga inkarnationerna av Fifa- och NHL-spelen inte är några grönskande oaser av innovation vet vi vid det här laget. Men samtidigt brukar vi få tillräckligt många små steg framåt för att vi ska öppna plånböckerna och förlusta oss i ytterligare en dos digitala sport. Kanske blir #NHL 15 ett undantag från det konceptet.

EA Early Access är en prenumerationstjänst som bland annat låter kunderna spela vissa titlar innan de släpps i butik, och NHL 15 är alltså en av dessa som Xbox One-spelare kunnat smygspela. Och folk som testat rapporterar att mycket saknas.

#EA har sedan tidigare meddelat att saker som GM Connected, NHL 94 Anniversary och Live the Life inte finns med. Men listan slutar inte där. Det går inte längre att drafta spelare manuellt i Be a GM-läget eller spela i mindre ligor i Be a Pro-läget. Sitter du i samma soffa och spelar tillsammans med en vän kan ni inte längre ge er ut på nätet för att spela mot andra.

Producenten Sean Ramjagsingh meddelar via twitter att att draftingen kommer åtgärdas i en framtida patch. Det sägs också att mer av det som saknas ska dyka upp i efterhand.

Listor över det som inte finns med i spelet går att läsa lite överallt på nätet, men Operationsports har en av de mest kompletta artiklarna.

Via Gamespot.