Än har inget rallyspel från EA och Codemasters utannonserats, trots att de tagit över den officiella rallylicensen WRC. Men nu kommer uppgifter om att både tillkännagivande och release är nära: Twitter-läckaren billbil-kun hävdar att ett spel med namnet EA Sports WRC 23 inte bara är på gång – det ska släppas den 28 juli.

Uppgiften ska ha grävts fram ur databaser. Huruvida det stämmer går förstås inte att säga i nuläget, men personen bakom ska tidigare ha läckt achievements från spelet, skriver Insider Gaming.

Codemasters har rätt till WRC-licensen från och med i år, och de ägs som du kanske vet numera av EA. Med tanke på att Codemasters gjort de två superba rallysimulatorerna Dirt Rally och Dirt Rally 2.0 finns stora förhoppningar om ett nytt spel i samma stil, även om det istället heter WRC-nånting.

Flera stora spelevents är på gång de kommande veckorna, så OM ryktet om ett WRC 23 stämmer så lär vi få veta mer då. Kolla in vår artikel Spelsommaren 23 för info om alla kommande spelevents.