Kan ni tänka er att det är tre veckor kvar tills Skull and Bones faktiskt släpps (såvida det inte drabbas av sin femhundrade försening)? Men innan du lättar ankar kan du spana in den färdplan som Ubisoft har släppt för spelets första år.

Den består av fyra säsonger, var och en med en egen legendarisk pirat att besegra såväl som event att delta i, havsmonster att tampas med, nya funktioner och självklart belöningar. I den första säsongen får vi till exempel sätta siktet på Philippe La Peste och det förhistoriska odjuret Kingpin Tylosaurus, såväl som att delta i fraktionskonvojer och territoriekontroll.

Innan spelet släpps den 16 februari (eller 13 februari om man förhandsbokar Premium-utgåvan) ska det bli ett öppet "betatest" mellan 8 och 11 februari. Testet är tillgängligt på samtliga plattformar (pc, Playstation 5 och Xbox Series X/S) och öppet för alla. Det går att förhandsnedladda från den 7 februari och man kan även låsa upp belöningar till det färdiga spelet beroende på hur långt man kommer.