Nyckelord: dragon-age-origins

163 artiklar i arkivet.

Filtrera
16

Baldur's Gate: Enhanced Edition

1998 förändrade Baldur's Gate våra förväntningar på en hel genre. Men klarar jätterollspelet av att stå emot tidens tand?

33

Nya Mass Effect – Bioware behöver din hjälp

Bioware ligger i startgroparna för nästa Mass Effect. Och de vill ha dina åsikter.

47

Konceptart och het info från Dragon Age III

Bioware lovar djupare karaktärsmodifiering och ett sagolikt stort spel. De hintar också om att vi kommer att få kontrollera vårt alldeles egna slott.

49

Dragon Age III: Inquisition tillkännagivet

Bioware röjer idag nästa del i den omdiskuterade Dragon Age-serien. Bygger på en helt ny spelmotor där Frostbite 2-motorn agerar grund.

44

Mindre än hälften spelade igenom Mass Effect 3

Drygt ett halvår efter lansering så är det bara 42 procent av Mass Effect 3-köparna som faktiskt klarat spelet, avslöjar Bioware.

4

Dragon Age: Legends fritt för nedladdning

Minns du Biowares Facebook-satsning? Finns nu spelbart i enspelarform, fritt för alla.

48

EA gör en pudel – nu börjar de med "Steam-reorna"!

Minns du Origin-chefen Davis DeMartinis uttalande om att Steams jättereor "devalverar spelens värde"? Nu kommer det fram att Origin börjar sälja spel till upp till 87 procents rabatt...

36

Bioware söker din feedback till nästa Dragon Age

Vad gillar du med Dragon Age-serien och vad vill du se förändrat? Varje månad kommer Bioware ställa nya frågor till dig att besvara.

43

Actionrea hos Origin

Mass Effect, Dead Space, Dragon Age, Alice med mera har fått upp till 70 procent sänkt pris på EA:s onlinetjänst. Några få titlar är till och med billigare än via fysisk distribution.

95

Årets spel 2011

Vi har sagt det förut men gör det gärna igen: 2011 har varit ett sanslöst spelår. Att ta sig hela vägen upp till FZ:s prispall får i det sammanhanget ses som en bragd utan dess like. Och nu är stunden inne. Guld, silver och brons ska delas ut till en mästerlig topptrio.

87

Trailer från japanska Dragon Age-filmen

Biowares episka drakrollspel blir anime med japansk premiär i januari. Vad tycks om den färska trailern?

6

FZ provspelar fem framtida spel

För fjärde gången arrangerades nyligen spelmässan Playground i Köpenhamn. FZ var på plats och spelade bland annat Assassin's Creed: Revelation, nya Dead Rising och actionrollspelet Dragon's Dogma.

28

Nytt om storyn i Dragon Age 3

Bioware snackade om vad som händer i deras tredje drakspel under en paneldiskussion på PAX.

38

Final Fantasy XIII-2

Från att ha varit världens största sagoberättare har Square Enix tappat förtroendet hos både sina trognaste anhängare och de västerländska rollspelsfansen. Det här är deras svar på tal.

62

Homosexuella relationer i Mass Effect 3

I Mass Effect 3 får Shepard mer svängrum när det gäller vem han (eller hon) vill förföra.

47

Tidernas bästa sidekick korad!

Ni läsare har sagt ert och röstat fram tidernas bästa sidekick - blir det miniatyrhamstrar eller fartgalna demoner i topp?

41

Star Wars: The Old Republic

Vi spelar 16 timmar av Biowares stjärnsaga och hittar sprickor i fasaden – men också inslag som inga andra MMO varit i närheten av.

56

Bioshock-skaparen: Sex i spel är löjligt

Ken Levine är inte imponerad av hur dagens spel framställer sexuella möten.

50

Köp Dragon Age II – få Mass Effect 2 gratis

Alla som köpt, eller köper, Dragon Age II innan den 30 april får pc-versionen av Mass Effect 2 gratis, hälsar Bioware.

14

Spelmusik för välgörenhet

Köp musik med spelvärldens mest erkända kompositörer, +3 i karma utan kostnad.

119

Dragon Age II

Man skulle kunna tro att det var över redan innan det började. Internet dömde ut uppföljaren till 2009 års bästa rollspel så snart det stod klart att den skulle använda en annorlunda approach än originalet. Avsaknaden av ett isometriskt perspektiv, ett bantat gränssnitt och långt färre valmöjligheter var bara för mycket.

29

Dragon Age II

Lugn, bara lugn – Bioware låter pc vara pc och konsol vara konsol. Vi har provkört vårens stora actionrollspel på alla plattformar.

35

Mars hetaste spel

Övergången från vinter till vår får sällskap av ett par riktigt tunga spel, och ett par underdogs att hålla ögonen på. Här är listan över de hetaste spelen i mars 2011.

51

Dragon Age II

Årets spel 2009 var Dragon Age: Origins, i alla fall om du frågar FZ. Om några månader släpps uppföljaren och vi har provspelat den råa skönheten.