Nyckelord: fallout

164 artiklar i arkivet.

Filtrera
35

Wasteland

Wasteland 2 har dragit in 2,4 miljoner dollar på Kickstarter. Varför? Johan Martinsson söker svaret genom att spela den 24 år gamla föregångaren.

12

Kickstarter-initiativ för att stötta andra kickstarters

Brian Fargo har dragit igång Kicking it forward vars syfte är att få Kickstarter-finansierade projekt att använda delar av sin vinst för att sponsra nya Kickstarter-projekt.

38

Insamlingen för att återuppliva Wasteland är igång

Kickstarter-projekt för att göra ett nytt klassiskt 2D-rollspel har rullat igång – var med och bidra i utvecklingen till ett spel vars föregångare inspirerade Fallout!

27

RPG-äventyret Wasteland 2 blir DRM-fritt

Inxile avslöjar de belöningar som väntar fansen som skänker pengar till deras kommande Kickstarter-insamling.

12

Fallout skulle ha handlat om tidsresande och dinosaurier

Det postapokalyptiska äventyret var från början tänkt som ett traditionellt dungeons & dragons-spel. Sen fick någon en kreativ snedtändning.

56

Id: När vi visar Doom 4-bilder ska ni få se på awesome

Doom 4-utvecklarna dementerar inte de läckta bildernas äkthet, men säger att fansen ska få se på ordentligt med helvete när de släpper officiella bilder.

9

Brian Fargo diskuterar Wasteland-uppföljaren

Berättelsen och karaktärsdesignen är redan gjord, hävdar Fallout-skaparen angående sin vision om att göra en uppföljare till klassiska Wasteland.

29

Brian Fargo vill samla in pengar till Wasteland-uppföljare

Är du intresserad av att skänka pengar till ett old school-rollspel i klassiskt top down-perspektiv? 1980-talsspelet Wasteland är den spirituella föregångaren till Fallout.

43

Fallout Online från Interplay ett minne blott

Bethesda tillskansar sig alla rättigheter till Fallout-varumärket, men betalar Interplay runt 14 miljoner kronor som del av överrenskommelsen.

9

Träd in i Hunteds våldsamma fantasyvärld

I Bethesda-utgivna fantasyrollspelet Hunted: The Demon's Forge är det en dyster fantasyvärld som målas upp för ögonen - vågar du ta dig an Unreal Engine 3-orcher?

15

Fallout: New Vegas

Frågorna kring nästa Fallout är många. När utvecklarna nyligen slet sig från jobbet för ett par dagars mässnärvaro i Köln passade vi på att få svar på några av dem.

24

Alpha Protocol

Konspirationer, svek och lönnmord är inte ovanliga ingredienser i Obsidians rollspel men tidigare har de bara serverats med fantasy- och science-fiction-smak. Vi for till Prag för att se hur de omfamnar nutiden i agentrollspelet Alpha Protocol.