Nyckelord: final-fantasy-xiii

99 artiklar i arkivet.

Filtrera
29

Årets spel 2010 - plats 11-20

Det är dags - 2010 års bästa spel ska koras. De kommande dagarna presenterar vi FZ-redaktionens 20 favoriter från det gångna året. Vi börjar i dag med plats 11 till 20, i morgon följer plats 4 till 10 och på nyårsafton korkar vi upp champagnen till årets topptrio. Det här är den enda årsbästalista du behöver. Mycket nöje!

27

Final Fantasy XIII floppar hårt

När Xbox 360-konverteringen av Final Fantasy XIII släpptes i Japan hamnade stortiteln knappt på topp 40.

7

Årets spel - om skribenten själv får välja #3

Annandagen är en annan dag och ytterligare två skribenter passar på att säga sitt om det gångna året. Vi utlovar mycket action, en del rollspel och en klick Mario.

25

Årets spel - om skribenten själv får välja #2

Juldagsmorgonen har grytt och de nya spelen snurrar i våra konsoler istället för att envist ligga och trycka under granen. Precis som i går och under flera dagar framöver passar våra skribenter på att tipsa om årets absolut finaste spelstunder.

0

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

Ibland är det bäst om man inte komplicerar saker så mycket. Då exempelvis Final Fantasy-serien försöker hitta nya lösningar till icke-existerande problem, går Dragon Quest IX åt helt andra hållet – back to basics.

14

Resonance of Fate

Sugen på en vansinnig nytolkning av begreppet old school? Då är det läge att nörda ner sig i Resonance of Fate.

10

White Knight Chronicles

Gillade du Final Fantasy XII? I så fall kommer du även få nytta och nöje av White Knight Chronicles. Det är nämligen till synes en total ripoff av den moderna klassikern.