Nyckelord: half-life-2

234 artiklar i arkivet.

Filtrera
16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

22

00-talet - vinnarna och förlorarna

Ett decennium fyllt av utveckling har just lagts till handlingarna. Vissa prylar och fenomen förändrade hur vi ser på det här med spel. Annat definierade begreppet "epic fail". Vi radar upp fem vinnare och fem förlorare från 00-talet.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

87

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Fem års väntan är över - när en viss Riddick på nytt är föremål för spelbranschens uppmärksamhet är svarta linnen, goggles och 3 mm snagg åter high fashion. Följ med FZ när vi tar en tur genom rymdskeppet Dark Athenas innanmäten.

35

PEGI i realiteten

Så gott som alla spel som säljs idag har en åldersmärkning. Men vad är det som egentligen gäller; får du köpa ett spel som märkts 18+ om du bara är 17 och vem ligger bakom åldersbegränsningen? Vi har tagit reda på vad som gäller.

24

Fracture

Om några hundra år är USA mer delat än inför det stundande presidentvalet och inbördeskrig bryter ut. Supersoldaten Jet Brody kallas in för att ensam utrota oliktänkarna. Originalitet är inte Fractures starka sida.

77

Killzone 2

Maj 2005: Killzone 2-trailern visas. En hel värld börjar längta efter Playstation 3. Maj 2008: Killzone 2 är spelbart för första gången och Guerilla Games infriar löftena de en gång gav oss.