Nyckelord: heavenly-sword

49 artiklar i arkivet.

Filtrera
12
255

Arnroths krönika – DmC pyntar med porr och kvinnoförakt

Inledningen av DmC är fyra minuter kort men hinner ändå decimera kvinnor till kåta, bröstförstorade och tanklösa varelser. Det tillför inte någonting, stänger ute spelande kvinnor och – hur ska man förhålla sig till det?

5

Playstation All-Stars Battle Royale

Vad har Kratos, Big Daddy, Parappa, Fat Princess och Sly Raccoon gemensamt? Inte mycket, förutom ett festligt slagsmålspartaj som tar upp kampen med rörmokarkungen av genren.

80

Tidernas bästa spelskurk korad!

Efter hjältar och sidekicks har ni läsare nu bestämt vem som är elakast av de elaka. Och värst är... inte den ni tror.

58

Årets spel 2010 - plats 4-10

Vi fortsätter att ringa ut det gamla spelåret innan vi med öppen famn tar emot det nya. Idag har turen kommit till de titlar som nosade på medaljerna utan att knipa dem, men som ändå är några av de finaste spelen 2010 hade att erbjuda. Plats 10 till 4 alltså, och i morgon presenterar vi medaljörerna.

22

Enslaved: Odyssey to the West

Enslaved är äntligen här och visst levererar det omgående. Titeln må syfta på en händelse i spelet men bara efter några minuter med det blir man oundvikligen själv offer för ordets innebörd.

7

Enslaved: Odyssey to the West

En dryg månad innan release besöker vi en sönderfallen men vacker framtid. Motpoler möts, ljuv action uppstår. FZ har spelat Enslaved.

10

Level Up - Namco Bandai visar framtiden

E3 lurar runt hörnet. Och då är det sannerligen inte lätt för någon att få en syl i vädret. Därför bjöd Namco Bandai nyligen in till stort pådrag i Barcelona för att visa upp sina spel för det kommande året. FZ åkte dit, minglade, spelade och sköt sina frågor från höften. Som vanligt.

7

Enslaved

Efter vår förhandstitt av Enslaved för några veckor växte bara nyfikenheten kring titeln som utvecklas av studion bakom coola Heavenly Sword. Vi slängde därför ett gäng frågor på Tameem Antoniades, en av grundarna tillika chefsdesigner på projektet.

12