Nyckelord: ico

57 artiklar i arkivet.

Filtrera
123
17

Jak & Daxter släpps högupplösta

Naughty Dog råkar försäga sig och avslöjar att deras Playstation 2-serie ska putsas för Playstation 3-spel.

19

Svindlande fantasy-landskap i Dragon's Dogma

Capcoms jättesatsning på open world-äventyr får det att vattnas i munnen.

23

Ico & Shadow of the Colossus Collection

Om en månad återlanserar Sony två av sina absolut största stunder i HD-kvalitet. FZ:s recension av samlingen får ni redan nu.

8

Spana in Ico och Shadow of the Colossus i HD

Avnjut hyperläckra filmklipp på Ico och Shadow of the Colossus i högupplöst tillstånd.

4

ICO och Shadow of the Colossus får släppdatum

Sony har röjt när du kan vänta dig nyversionerna av de klassiska Team ICO-titlarna.

5

Ico/Shadow of the Colossus i september

Sony bekräftar släppdatum för nyversionerna av Playstation 2-klassikerna.

6

E3 topp 30 - The Last Guardian

Titeln hela spelvärldens ornitologer väntar på kanske får ett (nytt) releasedatum på mässan.

10

The Last Guardian försenas

Planerade vintersläppet skjuts upp – nytt datum "tillkännages senare". Även Ico/Shadow of the Colossus HD-samlingen försenas.

12

Okamiden

Ett av de vackraste och mest vidunderliga spel som någonsin gjorts har äntligen fått en uppföljare. Kan Okamiden nå samma svindlande höga höjder som det regnbågsdansande Okami?

22

Januaris hetaste spel

Nytt år, nya möjligheter, nya spel. FZ har stött och blött 2011 års första spelsläpp och berättar om de hetaste titlarna du bör hålla ögonen på.

25

Peter Molyneux om Fable III

I höst är välrenommerade Lionhead tillbaka med ett nytt Fable. FZ har pratat med hjärnan bakom den brittiska studions ansträngningar. Så här lät det.

17

Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon

Föreställ dig en nära framtid där världen gått under och du är den enda människan kvar. Bortsett från en ständigt närvarande fullmåne är ditt enda sällskap den täta dimman, mörkret och skuggorna från det förflutna. Välkommen till Fragile Dreams, en japansk tolkning av postapokalypsen som du aldrig sett den förut.

16

00-talet enligt spelbranschen

00-talet är slut och medan tio år kanske inte är så mycket i andra medier har den relativt unga spelbranschen tagit sjumilakliv framåt. Vi ställde frågan "Vad har varit viktigast de senaste tio åren?" till en rad människor som antingen utvecklar eller skriver om de spel du njuter av.

162

00-talets viktigaste spel

Många spel förändrade världen under förra decenniet. FZ-folket har slagit sina kloka skallar ihop och fått fram de som betytt mest. Här är de - 00-talets tio viktigaste spel.

18

E3 2009 - Sonys fem bästa

Sammanfattningsvis gör Sony nästan en Nintendo. Deras höjdpunkter baseras på frön de sådde redan på Playstation 2-tiden samtidigt som vi fick veta väldigt lite om deras kommande stortitlar. Ibland räcker det med så lite för att elda igång vårt intresse.

123