Nyckelord: max-payne

84 artiklar i arkivet.

Filtrera
22

Action-klassikern Max Payne släpps till Ios, Android

Det spelar ingen roll vad du går och bär på i fickan – Max Payne Mobile format-trakasserar icke!

22

Max Payne 3

Anteckningsblocket darrade nervöst i axelremsväskan men taxin hade redan farit från flygplatsen och jag var med på resan. Nästa stopp; Rockstars kontor i London, och Max Payne 3.

17

Remedy utökar sin personalstyrka för ett nytt spel

Flera nya tjänster finns nu på Remedy Entertainments hemsida. De nya medarbetarna ska jobba på ett stort konsolprojekt.

94

Remedy: "Avsaknaden av Alan Wake till pc gjorde ont"

Remedy beklagar att pc-spelarna inte fick Alan Wake vid releasen eftersom de spelarna ligger de finska utvecklarna varmt om hjärtat.

40

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (2001-2005)

Få genrer krigar så mycket om spelarna som, ja, krigsspelen. Under åren 2001 till 2005 anade vi begynnelsen av de stora slagen och såg dessutom hur stora koncept föddes för att frodas än idag.

29

Nya Alan Wake – bild nummer ett

Det endast digitala släppet som förmodligen heter Alan Wake's Night Springs har dykt upp på en första bild. Det är Alan med en ficklampa och vad som verkar vara en spikpistol i nävarna.

28

Max Payne HD tillkännagivet

Rockstar släpper högupplöst version av första Max Payne till mobil.

31

Max Payne

Tio år senare finns det fortfarande få hämnarhistorier som är mörkare. Max Payne bevisade att det fanns saker som gjorde mer ont än att få hjärnan penetrerad av en pistolkula i slow motion.

74

F.E.A.R. 3

Alla älskar väl att hata skräckspel? Och mycket obehagligare än den gravida lilla flickan Alma blir det inte.

25

FZ träffar männen bakom Bulletstorm

I morgon recenserar vi den mest unika shootern på länge. Men redan i dag berättar Cliff Blezinski för FZ varför vi kommer sakna Bulletstorm när vi spelar andra shooters.

9

Alan Wake: The Writer

Vi har sett... vi menar spelat de avslutande nedladdningsbara avsnitten av Alan Wake. Får vi svaret på alla frågor vi inte hade från början eller skapas det bara nya som inte blir besvarade? Spoiler-varning utfärdas.

38

Duke Nukem Forever

Efter tretton år av förseningar, spelmotor- och utgivarbyten, rättstvister och massuppsägningar verkar Duke Nukem Forever faktiskt bli verklighet. Vi tar dig med på resan från allra första början, i ett pojkrum i Hökarängen.

54

Singularity

Ravens senaste börjar som vilken mörk och trist shooter som helst. En timme senare har det fångat mig med design i klass med Bioshocks. Med intressant spelmekanik och väl avvägt tempo håller det mig fast ända till slutet. Det här är Singularity och det är överraskande bra.

12

Cursed Mountain

Jag befinner mig på en klippavsats och stormen gör sitt bästa för att göra allt mer än ett par meter bort till en vit gröt. Var det något som rörde sig där framme i yran, eller inbillar jag mig?