Nyckelord: silent-hill-2

20 artiklar i arkivet.

Filtrera
1
6

Silent Hill 2 Enhanced Edition-modden låter som dröm/mardröm

Konami har inget med det här att göra.

4

17 år efter Silent Hill 2-releasen har minimap-funktion grävts fram

Dessutom en mer förlåtande sparfunktion.

25

Vilken version av Tomb Raider presterar bäst?

Nej, inte spelet från 2013.

38

Silent Hill 3

Heathers resa in i dimman är alltjämt något som berör. Men när vi återvänder till Silent Hill 3 inser vi också att det mått bäst av att ha förblivit ett ångestfyllt minne.

4

Katastrofspelet Silent Hill HD Collection patchas

En efterlängtad Playstation 3-uppdatering fixar till bilduppdateringen, röstsynkning och andra buggar. Och DIMMAN! Dimman blir tätare.

22

Konami slarvade bort källkoden till Silent Hill 2 & 3

Silent Hill HD Collection anklagades för att innehålla urkassa portar – nu avslöjas att de som konverterade spelen fick jobba med ofärdiga versioner av de båda skräckisarna.

5

Silent Hill: HD Collection & Downpour patchas

Bilduppdaterings- och ljud-problem åtgärdas i Silent Hill: HD Collection, autosave-funktionen fixas i Silent Hill: Downpour.

14

Silent Hill: HD Collection

”Den ser inte bra ut”, twittrade Silent Hills art director om den nya hd-samlingen. Har han rätt eller fel? Vi har spelat igenom de två uppfräschade versionerna för att kolla.

32

Spelvärldens knäppaste slut

Slutet är kanske det allra viktigaste i en berättelse. Det är här de lösa trådarna ska knytas samman, det är här berättelsens poäng ska cementeras, det är här dess sanna natur ska avslöjas. Det är mycket som hänger på slutet, och därför är det kanske inte så konstigt att en del inte pallar trycket – utan istället flippar fullständigt. Då hamnar man på den här listan.

19

Därför struntar Konami i Silent Hill 4

Att Silent Hill: HD Collection inte är en komplett samling av skräckseriens alla delar är ingen hemlighet. Men den enda PS2-delen som lämnas utanför är Silent Hill 4: The Room från 2004. Hur tänkte Konami där?

4

GC: Silent Hill HD Collection till Xbox 360

Fansen övertygade Konami om att den tidigare Playstation 3-exklusiviteten borde dyka upp till Xbox 360 också.

12

Silent Hill 2

Alla skräckspels heliga graal fyller tio år. Vi sjunker in i dimman och tar reda på om det den ville säga för länge sedan fortfarande betyder någonting.

7

HD-utgåvorna av Silent Hill ges släppram

En av två kommande månader kan du vänta dig Silent Hill 2 och 3 igen, fast högupplöst.

14

Silent Hill: Downpour

En gång älskad och hyllad av alla. Numera cementerad som en medioker skräckserie. Vi spelar Silent Hills tjeckiska comeback.

12

Okamiden

Ett av de vackraste och mest vidunderliga spel som någonsin gjorts har äntligen fått en uppföljare. Kan Okamiden nå samma svindlande höga höjder som det regnbågsdansande Okami?

4

Så här ser Silent Hills massiva soundtrack ut

The Silent Hill Sounds Box innehåller åtta fullproppade CD-skivor plus en bonusskiva med spelfilmer och osläppt musik. Vågar du lyssna?

19

150 miljoner Playstation 2

11 år efter sin födelse och 5 år efter sin förmodade död har Playstation 2 nått en episk milstolpe. Hipp, hipp, hurra!

12

Dead Space 2

Ingenjören, rymdfararen och styckmästaren Isaac Clarke återvänder tidigt nästa år till en rymdstation nära dig med en hel hoper psykologiska problem i ryggsäcken samt en ny, fräsch arsenal att amputera lemmar med. Mycket riktigt, FZ har provspelat Dead Space 2 och vi gillar vad vi ser.

1