Nyckelord: xcom-enemy-within

11 artiklar i arkivet.

Filtrera
1
9

Modstöd bekräftat i Xcom 2, Long War-skaparna är redo

Gänget bakom populära Xcom-modden gör flera moddar i uppföljaren.

23

Arnroths krönika - Bäst i text

Hollywood har länge varit spelens inspirationskälla. Hela vägen från sopiga licensspel till fantastiska actionäventyr har filmen varit förebilden. Men nu börjar de gamla textäventyren dyka upp igen. Och Arnroth anar ljuset.

58

Läsarnas GOTY – så röstade ni!

Rockstars Los Santos, Irrationals himladystopi och Naughty Dogs apokalyps gjorde upp i en hård kamp om att bli läsarnas GOTY. Mellan de två främsta skilde till slut bara tio röster.

125

Årets spel 2013

Stunden är inne. FZ utser årets spel 2013 och konkurrensen är brutal. Vem vann? Vem försvann? Det här är den definitiva topp 10-listan ingen gamer bör vara utan.

43

Årets spel 2013 – Skribenternas val

Spelåret 2013 ligger alldeles strax bakom oss. Men innan FZ stänger dörren helt kommer vi hylla de mest magnifika titlarna. Vi börjar med skribenternas favoriter.

16

Veckans betyg – Expansioner som levererar

Den här veckan får Xcom: Enemy Unknown och Chivalry: Medieval Warfare nya liv.

32

Xcom: Enemy Within

För ett år sedan fick Firaxis en hel spelvärld att bli nyförälskade i Xcom. Ett år senare ingjuter de sin träffsäkra kampanj med nya hot, nya förmågor och nytt liv.

18

Xcom: Enemy Within

Xcom-världen förändras. Hotet kommer inte längre enbart från yttre rymden utan också från oss själva. FZ möter Exalt – och dör nästan på kuppen.

18

Xcom: Enemy Within

Fienden i Xcom är inte längre okänd. Vi har lärt oss spelreglerna. Nu är tiden inne för att pumpa våra soldater fulla med alien-krafter – men också för det utomjordiska hotet att skriva om reglerna.

1