Typ: Förhandstitt

958 artiklar i arkivet.

Filtrera
29

Just Cause 2

Med gripklo och fallskärm slår man världen med häpnad. I alla fall om man heter Rico Rodriguez, älskar rått svängande action och har en diktator att tukta. Vi kikar närmare på Just Cause 2, en uppföljare med extra allt.

21

Prototype

Stackars Alex Mercer. Att befinna sig på ett bårhus är aldrig trevligt. Särskilt inte när två forskare med skalpeller tror att du är död.

20

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships

Prova på piratlivet bland de karibiska öarna i Akellas nya. Framgångsrik handelsman seglandes från port till port med fartyget lastat med gods, eller råbarkad sjöbuse som plundrar allt som kommer i din väg? Valet är helt upp till dig hur du vill rollspela i detta förvånansvärt fria och öppna sandlådeäventyr.

44

Terminator Salvation

Å ena sidan krigar du mot historiens mest kompromisslösa kiselhjärnor. Å andra sidan är det en filmlicens. Vi har provspelat Grins speltolkning av den nya Terminator-rullen.

34

Feist

Feist - den märkligaste spelupplevelsen i mannaminne? Vi har testat en tidig version. Vi är förbryllade.

21

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Fem år är en evighet i spelsammanhang - förutom för ett fåtal mästerverk. Hur klarar nya Riddick tidens tuffa tand? Vi har testat en tidig version.

13

World in Conflict: Soviet Assault

2007 kom World in Conflict, ett realtidsspel som inte bara bjöd på action utan även djup och otrolig grafik. Du kämpade för USA i det kalla kriget och många var vi som satt och flinade åt det fyrverkeri en välplacerad atombomb kan vara. 
Nu är WiC tillbaka, med fler fältslag och en ny uppsättning pansarvagnar - på det gamla Sovjets sida.

65

The Hunter

Svenska Avalance Studios inbjuder dig till att spendera timmar med att sitta och speja i ett jakttorn i väntan på den där riktigt fina älgen. Påpekas ska att det handlar om ett datorspel, närmare bestämt The Hunter.

28

Eat Lead: The Return of Matt Hazard

En serie klassiska actionspel står i skottlinjen när Vicious Cycle går loss på spelhistorien. Huvudsakliga vapen - humor och satir. FZ spanar in en tidig version.

24

Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim

Paradox Interactive har låtit FZ ta del av en tidig förhandsutgåva av Majesty 2: The Fantasy Kingdom Sim och det är dags att vi sätter på oss monokeln och låter dig ta del av intrycken.

81

Battlefield 1943

Som en dykbombare från klar himmel kom i veckan presentationen av Battlefield 1943. Dice gör småväxt 1942-remake i modern kostym. Vi har provspelat.

24

Tom Clancy's H.A.W.X.

Efter ett lass markbundna krigsspel går Tom Clancy till väders. FZ har provflugit en tidig version av Hawx.

19

Mini Ninjas

IO Interactive lägger ifrån sig pianotråden och pistolerna. Fram från skuggorna välkomnar vi Hiro, en söt liten ninja placerad i ett helt nytt spelkoncept bryggt på en del Tenchu, en del Ratchet & Clank och en hel massa god stil.

23

Codename: Panzers - Cold War

När det nu äntligen är dags för en tredje del i Stormregions hyllade strategispel Codename: Panzers är det med över ett års försening. Men har man lyckats förvalta det extra år som utgivaren Atari gett dem? Efter två spel som utspelats sig under andra världskriget är det nu Ryssland som står i fokus. Strålkastarljuset har vänts från ett sönderbombat Tyskland till det kalla kriget där den röda armén axlar rollen som skurk.

33

Skate 2

Nykomligen Skate gjorde formidabel succé förra hösten. Del två är på gång - kan EA leva upp till förväntningarna? Vi har testat en tidig version.

50

Dead Space

Årets mest skrämmande spel visades nyligen i London. Vår man på plats rapporerar om ett skräckmässigt misslyckande - men Dead Space imponerar på andra sätt.

51

Saints Row 2

Volition skyr inga medel när det gäller att skapa underhållande ultravåld. Men är det bra, och kan det hota kungen av sandlådespel - eller handlar det ens om det? FZ åkte till Prag och kollade in Saints Row 2.

37

Far Cry 2

Far Cry 2 behöver knappast någon introduktion och vi har tidigare rapporterat om det lovande enspelarläget. Men som alla vet finns det inget som går upp mot att puckla på sina kompisar över nätet och den här gången riktar vi strålkastaren mot spelets multiplayerläge.

42

Battlefield Heroes

En ny del av Battlefield-serien står för dörren. Utvecklarna bryter radikalt med tidigare alster: det är litet, enkelt och gratis. Men är det kul?

24

Guitar Hero World Tour

Rock Band är revolutionen som kanske kom för sent. I höst hoppar Guitar Hero på multiinstrumenttåget och förstnämnda lir riskerar en alltför tidig pension.

85

Operation Flashpoint 2

Realismikonen Operation Flashpoints fortsättning blir multiformat. Hädelse? Nej, vi tror att Codemasters kommer göra simulatordyrkarna tillfreds en gång till.

60

Heavy Rain

Innovation, känslor och valfrihet - Heavy Rain-presentationen på Games Convention lovar ett spel som inte liknar någonting annat.

28

Far Cry 2

Uppföljare är knepiga historier. Även om de är bättre spel än föregångaren känns de aldrig lika nyskapande. Kan Far Cry 2 vara undantaget som bekräftar regeln? FZ tog planet till Kanada för att ta reda på svaret.

30

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

När den anrika Banjo-Kazooie-serien äntligen gör comeback är det med ett par rejäla stilbrott. Fordon spelar en avgörande roll och numera står Microsoft bakom spakarna. Epic fail? Vi tror inte det.

59

Left 4 Dead

Med Left 4 Dead visar Valve nyttan med samarbete. Zombier och co-op i salig symbios - vi har testat en tidig version och imponerats av köttfesten.