Typ: Test

294 artiklar i arkivet.

Filtrera
37

G13 Advanced Gameboard

Tillhör du den skara människor som tröttnat att spela det klassiska WASD-ackordet på smutsvita knappar finns nu ett nytt instrument att kasta granater och eldbollar med. FZ har tittat närmare på vad som skulle kunna vara tangentbordens eget Stradivarius.

24

Stage Devil Wireless Guitar

Trött på att ha en himla massa instrument som ligger och skräpar bara för att du vill ha både Rock Band och Guitar Hero? Jöllenbeck verkar ha lösningen på det problemet.

29

Microsoft SideWinder X6 Keyboard

Den återupplivade SideWinder-serien har i och med X6 fått sitt första tangentbord - Microsofts första för gamers. Flyttbar numpad och stora makromöjligheter lovar gott, men hur är det i övrigt?

20

Razer Carcharias

Hårdvaruutvecklaren Razer fortsätter att pumpa ut gamingprylar med udda djurnamn. Senast i raden är en haj och den som hänger med i Razers biologiska värld vet att det då handlar om ljudprylar, i detta fall ett headset vid namn Carcharias.

48

Qpad QH-1339

Vi har sagt det förr och vi säger det igen: hårdvara riktad till oss gamers fortsätter i strid ström välla ut ur hårdvarunissarnas fabriker. Frågan är bara vad gamers är villiga att betala. Är dyrare headset bättre än billigare? Vi har testat Qpad QH-1339.

86

Roccat Kone

Hårdvaruutvecklare brukar aldrig vara sena med att haka på nya trender och de senaste åren har marknaden svämmat över med hårda varor ämnade för ”seriösa gamers”. En av de yngre aktörerna på denna marknad är tyska Roccat och vi har testat deras värstingmus.

55

Razer Lycosa

Jakten på våra surt förvärvade stålar är en ständig utmaning för företagen. Razer lockar denna gång med enkelhet och högfriktionstangenter för att vi inte ska glida omkring i svettiga onlinedueller.

22

Razer Piranha

Hårdvaruutvecklaren Razer ligger verkligen inte på latsidan. De har gått från att utveckla möss till att bygga all möjlig hårdvara avsedd för gamers. Denna gång ska vi ta oss en titt på deras headset Razer Piranha.

31

Zalman FPSGun FG1000

Det första som slog mig när jag såg Zalmans FPSGun FG1000 var att denna gamermus ser ut som en sådan där hyvel man använde sig av i träslöjden i skolan och jag blev genast skeptisk. Hur är det egentligen att spela med en hyvel?

32

Zboard Merc Stealth Illuminated Gaming Keyboard

Har du tröttnat på att inte se vilka tangenter du trycker på i mörkret? Zboard uppfyller alla dina önskningar med ett tangentbord som får rummet att lysa upp som ett av Amsterdams lite "finare" kvarter.

22

Speed-Link Racing Wheel SL-4493-SBK

Hightech är inte alltid det bästa. Emellanåt händer det att simpelt gör slarvsylta av de högteknologiska prylarna.

45

Philips amBX Premium

Ta din datoranvändning till nya nivåer, pimpa burken med ljud, ljus, skak och blås! Taffligt reklamtrick eller något du faktiskt har nytta av? Vi har testat.

26

Wii Zapper

Vem minns inte Duck Hunt med ett leende? Att Nintendo skulle göra något liknande med Wii var ingen högoddsare. Vi har testat.

42

Razer Lachesis mot Logitech G9

Nya möss från två av de stora tillverkarna. Den ena symmetrisk med glänsande teknik och massor av knappar. Den andra flirtar endast med högerhänta men är å andra sidan sprängfylld med kringprylar. Endast en charmar till sig ett toppbetyg.

18

Razer Diamondback 3G

Razers förra mus prisades här på FZ förra året, det var knappt att toppbetyget räckte till. DeathAddern var suverän - klarar Diamondback 3G att göra om bedriften?

30

Microsoft Sidewinder Mouse

Är det en likkista? Är det en svart julgran? Är det en söndersolad gnagare med lampor på ryggen? Nej, det är Microsofts nya spelmus.

0

Creative HS-900

Trots ett ganska bruksigt utseende har Creatives headset HS-900 imponerande specifikationer, utmärkt ergonomi och en robust, genomtänkt konstruktion. Visserligen kan 600 spänn för ett stereoheadset tyckas en smula dyrt, men då slår HS-900 ändå knock på flertalet konkurrerande produkter i samma prisklass. När kommer en modell som klarar 5.1?

21

Creative X-Fi Xtreme Audio Notebook

Allvarligt talat, när var senaste gången du köpte ett ljudkort som inte var ett Sound Blaster? Oavsett om du började spela PC-spel 1985 eller 2005 är chansen stor att ljudet som pumpas ut av dina högtalare går via en liten krets märkt Creative. Det enda undantaget är egentligen bärbara datorer, där integrerade ljudkretsar av skiftande kvalitet fått regera relativt ostört. Kan ett X-Fi segra även där?

60

Killer NIC M1

Ett högteknologiskt nätverkskort som förbättrar både ping och prestanda, det låter som rena drömmen. Namnet är Killer NIC och priset drygt tvåtusen kronor - en vettig investering, tro?

26

Cyber Snipa Intelliscope

Ibland blir man lite road när man ser vad hårdvaruutvecklare hittar på för nya häftiga leksaker för oss som spelar spel på datorer. En av dessa leksaker har jag testat. Det är en mus riktad till de personer som gillar att ligga gömd i en buske och vänta på att en intet ont anande fiende ska dyka upp i kikarsiktet på det gevär man håller i, en mus riktad till alla snipers där ute!

0

Xbox 360 HDDVD Player

Det är en liten vit låda med bekant utformning, som om Microsoft velat ge sin Xbox en Minime. Men Minime är högljudd och mest i vägen. Vad vill han mig egentligen?

36

TrackIR 4 Pro + TrackClip Pro

Om simulationsspelarna är lika köpstarka som Natural Point verkar tro så har de nog hittat den perfekta kassakon. För nära 2000 kronor ger TrackIR 4 Pro dig möjligheten att i simulatorer av alla de slag använda huvudet - bokstavligt talat.

24

Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows

När använde du en joypad tillsammans med din dator senast? Har du överhuvudtaget spelat pc-spel med något annat än tangentbord och mus? Med det lilla hårdvarutillbehöret Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows har Microsoft som främsta ambition att låta konsolvärldens handkontroller fungera ihop med din dator. Lyckad fusion eller spelteknisk flopp? En titt i testprotokollet visar att svaret inte är entydigt.

21

Qpad EC-R

Qpads senaste musmatta har det charmiga namnet EC-R och är ett fantastiskt stycke lågfriktionsplast som egentligen är på tok för dyrt.

16

Kossart h50

Vad händer när den svenska leverantören av Koss-produkter förlorar kontraktet med nämnda företag? De börjar tillverka egna produkter! Och vad gör de för att retas med de före detta kompanjonerna? Jo, de döper det egna företaget till ett liknande namn, nämligen Kossart. Payback's a bitch!