Artikelarkiv

86511 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

Ett par intervjuer

0

Logitech DiNovo Media Desktop

Ingen kan anklaga Logitech för att sitta med armarna i kors och bara räkna pengar. För ett drygt år sedan revolutionerade företaget gamingvärlden genom att låta oss kapa sladden till våra råttor med den hypersnappa MX-serien. Nu är det dags för nästa revolution – och den stavas Bluetooth. FZ har testat flaggskeppet i Logitechs höstkollektion - ursnygga (och dyra) DiNovo Media Desktop.

0

Creative Inspire T7700 & Audigy 2 ZS

Att spela ett spel handlar om så mycket mer än sitta och titta på en skärm där ens karaktär ligger i en skyttegrav och fyller luften med bly, det handlar om att verkligen känna att man själv ligger där i leran. Men att faktiskt gå utomhus och kräla i smutsen är knappast ett realistiskt alternativ för många. Vi har tagit oss en titt på ett hårt paket som definitivt får dig att vilja stanna inne i jul.

0

Knights of the Old Republic

Jag är inte en stor fan av konsolspel. Visst har jag spelat Nintendo när jag var yngre och jag har till och med en X-Box stående. Men problemet är att jag tycker att nästan alla dagens spel passar bättre till PC. Dessutom är de genrer som enligt mig passar till konsoler; fighting och plattformsspel, inte heller mina favoriter. Därför brukar mitt intresse för spel som först släpps till konsoler vara ganska svalt och jag avfärdar oftast dem med en axelryckning – Tja, när de kommer till PC kan jag väl se vad det är för något.

0

Broken Sword: The Sleeping Dragon

George Stobbart kraschlandar med ett flyg i Kongo och får se sin kontaktperson mördas. I Paris går en mystisk kvinna utklädd som Nico Collard och mördar Nicos källa till den toppnyhet hon skulle få. George tar upp jakten för att slippa det tråkiga skrivbordsgörat i juristyrket. För journalisten Nico har det blivit personligt. Snart inser de att det finns ett samband mellan de båda morden.