På det europeiska Playstation-forumet erkänner #Sony-anställde användaren "TedTheDog" att den europeiska versionen av onlinetjänsten Home ligger efter de andra regionerna. TedTheDog arbetar som Home Community Manager för den europeiska Home-avdelningen.

Låt oss vara ärliga, SCEE Home [Sony Computer Entertainment Europe Home] ligger efter de andra områdena räknat i antal spaces vi erbjuder. Nu menar jag inte att vi inte har en hel del riktigt bra kläder och möbler, för vi har trots allt en del alldeles förträffliga partners i shoppingcentret. Men på det stora hela saknar vi fler spaces i allmänhet. Som enskild fråga tycker vi inte detta gör SCEE Home till ett dåligt ställe, men vi förstår givetvis de regionala jämförelserna och varför de görs.

Tycker du att Home känns alldeles för fattigt så har du alltså fått dina önskemål uppmärksammade. En mängd nya spaces är inplanerade och områden för spel som #Warhawk och #Resident Evil 5 med flera. Hädanefter är också målsättningen att nya spaces ska dyka upp på europeiska Home samtidigt som på de amerikanska och japanska delarna.