Höstens tyngsta och mest spännande strategititel är enligt FZ inget mindre än #Might & Magic: Heroes VI. Nästa vecka släpps äntligen spelet och vi laddar upp inför releasen med en av höstens maffigaste tävlingar med priser värda omkring 6000 kronor.

Något att skryta med i spelhyllan.

Förstapriset innehåller som sig bör själva spelet men också en exklusiv, handgjord 37 centimeter hög staty. Dessutom kan vi fresta med en Heroes VI-musmatta samt mus, headset och tangentbord från #Logitech. Dessutom vinner ytterligare två personer spelet och en musmatta.

Men hur gör du då för att vinna det här lyxpaketet? Vi vill att du spänner dina kreativa krafter och skapar en bild på temat Heroes of Might & Magic. Om det är en teckning, ett foto av dig eller mamma i cosplay-mundering eller en bild av en egensnidad figur är helt och hållet upp till dig. Det enda vi vill att du golvar oss med din fantasi.

Förstapristagaren får även Logitech G700, G930 och G19.

Tävlingen pågår till och med söndag och på måndag lägger vi ut samtliga bidrag till er beskådan och då får ni också chansen att rösta fram det bästa. Den här gången räcker det alltså inte med att blidka redaktionen utan ni måste också blidka FZ-läsarnas kritiska ögon.

Låt oss sammanfatta:

 1. Skapa en bild inspirerad av valfri del i Heroes of Might & Magic-serien.

 2. E-posta oss med bilden som bilaga på adressen [mailto:heroes6@fz.se]. Skriv även ditt FZ-användarnamn i mejlet. Vi vill ha bilden senast söndag den 9 oktober.

 3. På måndag publicerar vi en nyhet med alla bidrag. Du har då möjlighet att rösta på det bidrag du tycker ska vinna. Omröstningen pågår till och med tisdag den 11 oktober.

 4. På onsdag nästa vecka presenterar vi vinnarna.


1:a pris

 • Spelet Might & Magic: Heroes VI

 • Heroes VI-staty

 • Logitech G19 (tangentbord)

 • Logitech G700 (mus)

 • Logitech G930 (headset)

 • Heroes VI-musmatta

2:a – 3:e pris

 • Spelet Might & Magic: Heroes VI

 • Heroes VI-musmatta


Tävlingen pågår till och med klockan 23:59 söndag den 9 oktober.