En person vinner priser för 6000 kronor, var med och bestäm vem det blir.

I vår #Might & Magic: Heroes VI-tävling bad vi deltagarna skicka in bildmaterial byggt på den långlivade Heroes of Might & Magic-serien. Kreativiteten flödade och det har därmed blivit dags för tävlingens andra och avslutande del – ni läsare röstar fram vilket bidrag som ska vinna spel, hårdvara och annat till ett sammanlagt värde av 6000 kronor.

Spel, musmatta och Logitech G700, G930 och G19 – mumma!

Så här gör du för att rösta:

Det bidrag som har flest röster när omröstningen avslutas vid midnatt den 12 oktober vinner.

Förstapristagaren belönas med spelet, en handgjord staty, #Logitech-hårdvara (G19-tangentbord, G700-mus, G930-headset) och musmatta, priser till ett sammanlagt värde av 6000 kronor. Två tröstpristagare får varsitt spel och musmatta.

Rösta på något av dessa bidrag

* Obs: Bidrag 4 har på egen begäran dragit sig ur tävlingen. Röster på det bidraget gäller inte.

Jag bryr mig, jag gör det :):) 13/10 Vilket avstånd du tog där! Ifrån att svara normalt och hela FZ. Har du alltid skiftat fokus så uppenbart när någon kommit för nära? Det späder på att du döljer någonting när du är så brutalt pang på. Du fick till och med fram ett typsikt missplacerat... 13/10 Förmodligen bra mycket mer än vad dom flesta i tråden. Oj jag är så avundsjuk, du har vart medlem på en nolifer hemsida längre än mig. Känner mig så onördig just nu.. haha lägg ner snacket. 13/10 Och det har du koll på? Nyreggad med 3 inlägg och loggar tid och antal när röstvågorna väller in. Det är inte suspekt alls, inte alls uppenbart vad ni (du?) sysslar med... 13/10 En jury nästa gång, snälla. Sicken flopp. 13/10 Haha håll käft med dig nu bara... Rösterna fick han runt klockan 22 och inte "precis" klockan 03.00. Sen var det inte 100 utan närmare 50. Jösses sånna som du ska inte ens kommentera när du bara hittar på och FÖRSÖKER hänga med i det som sker. Komma in... 13/10 Haha, copy/paste nr. 29 fick precis ca 100 röster till. 200 röster de första 15 minutrarna och sen helt plötsligt 100 till nu. 13/10 Jag har den som wallpaper nu så något gott har den gjort för mig i alla fall :) 12/10 Skulle precis skriva ett inlägg men så såg jag att OhNoSpyware fick med precis allt vad jag ville säga, Bra skrivet. Sen tycker jag Cesuz är lite rolig när hans post i stort sett kan sammanfattas. 1. Jag har sett han jobba på den 2. Jag tittade igenom... 12/10 Lite väl hård ton här, ja. Men förstå att folk blir arga, ledsna och besvikna när någon vinner bara för att denne har vänner på andra sajter. Nej det är inte att bryta mot reglerna att länka. Men det är osportsligt att skriva och länka så som han faktis... 12/10
Skicka en rättelse