Turen har kommit till att lista de tio hetaste Xbox 360-exklusiva spelen som förhoppningsvis kommer att släppas under 2007. Listan består både av säkra och mindre säkra kort, men en sak är då säker, om alla dessa spel släpps under 2007 och lever upp till hypen har Xbox 360-ägare mycket gott att se fram emot.

Redan på förhand var Project Gotham Racing 3 en av de mer intressanta lanseringstitlarna till Xbox 360, men det överraskade oss ändå positivt. Än mer förvånande är dock det faktum att det fortfarande, mer än ett år efter att det släpptes, håller konkurrenterna bakom sig. Bizarre Creations har alltså en hel del att leva upp till med den fjärde delen i deras racingserie men vi ser ingen som helst anledning till varför de inte skulle lyckas leverera en ännu bättre körupplevelse. De har ett fungerande grundkoncept så allt de behöver göra är att ge oss mer bilar, mer städer, ja helt enkelt mer av allting. Gör de bara det har de ett spel som kommer att kunna konkurrera med genrens största.

Silicon Knights evighetsprojekt Too Human har inte haft det lätt sedan det tillkännagavs som en Xbox 360-titel. Kulmen kom under E3 2006 då de visade upp ett demo som inte imponerade då det led av en rad problem med både grafiken och spelmekaniken. Så varför finns det med på vår lista? Därför att Silicon Knights har visat vad de kan förr och att ett tidigt demo trots allt inte är något mer än just ett tidigt demo. Spelet utnyttjar Unreal Engine 3 som redan bevisat att den kan pressas till underverk på krysslådan och spelmekaniken är något som kan finslipas i all oändlighet. Handling och historieberättade är något som Silicon Knights är mästare på, så kan de bara pussla ihop de andra delarna kan det här scifi-äventyret bli något utöver det vanliga.

Ja vi vet också att det inte är säkert att Halo Wars släpps innan årets slut, men tanken på ett realtidsstrategispel som utspelar sig i Halos universum och utvecklas av Ensemble Studios gör att vi väljer att leva på hoppet. Någon ingående information finns tyvärr inte om Halo Wars och den förrenderade trailer som släpps säger inte mycket om hur det är när det väl spelas. Det står dock klart att du kommer få chansen att kämpa för båda sidorna i den här konflikten mellan människor och covenants och om någon utvecklare ska kunna göra ett balanserat och underhållande RTS av Halo är det Ensemble Studios.

Föregående Nästa
Det är ju alltid roligare att spela ett spel än att kolla på :) Om jag köper Crackdown vid release vette fan men nog blir de ett köp nån gång. Själv så väntar jag på Halo 3, Mass Effect, Alan Wake och GTA4. 05/02 Håller med MammaMu, sett massa ingame videos och följt utvecklicken och det verkade mer och mer crap bara. Tankade ner demot för jag sat themma hade tråkigt, OJ! vad överraskad jag blev. Detta blir ett garanterat köp. Vilket lir! 05/02 Det är bra, Mass Effect itopp, blev lite orolig när jag bläddrade sidor och inte såg spel som Assassin's Creed, Bio Shock etc, men märkte senare att det bara var exklusive titlar som var med på listan.. :). Mass Effect är f.ö min anledning till att köpa... 04/02 Till skillnad från GTA, menar du? :P 04/02 Nej jag har inte provat demot men jag har sett nästan alla gameplay videos dom släppt. Ett spel med kassa animationer, rubbad fysik och till synes ointressant gameplay och grafik är inte direkt lockande. Speciellt inte när det ser ut som en gta clon och... 04/02 Meh, spelet är roligt i cirka 10 minuter tills man inser att det är samma sak om och om igen. 04/02 Håller med, demot är riktigt skoj! Blir ett köp så fort det kommer, klart mycket roligare än GTA: SA. Skit skoj att vara och skutta bland hustaken och hoppa ner mitt bland en bunt skurkar och sen sparka och slå dem så de faller handlöst ner från byggnad... 04/02 Fansen var inte nådiga mot Mass effect på Codex :P 04/02 okej, vart är ut 3? =) 04/02 Har du ens provat demot? På bilderna ser det inte mycket ut för världen men det är i princip samma spel som GTA, fast istället för en små gangster är du en super polis. Hoppa mellan hustaken och kasta bilar på folk osv. Dessutom har det coop. Så vette... 04/02
Skicka en rättelse