Amerikanska #Epics [[TPS]]-pangare #Gears of War fortsätter att röna framgångar då utgivaren #Microsoft nu meddelar att den kritikerrosade och [[Xbox 360]]-exklusiva titeln sex veckor efter lanseringen sålt i två miljoner exemplar världen över. Epics VD Michael Capps säger i ett pressmeddelande att man är upprymda över beskedet och tillägger att man den kommande tiden kommer att leverera nytt innehåll genom [[Xbox Live]] - "Jag kan inte förklara hur uppeldade vår arbetsgrupp är just nu. Våra fans kan definitivt räkna med att Epic kommer att leverera nytt spelinnehåll genom Xbox Live".

<img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Gears_of_War__Xbox360_/DroneSquad.thumb.jpg" width="100" height="56" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img>
Överraskning till jul?Det nedladdningsbara material Capps talar om har frånsett en första [[patch]] ännu inte aviserats - klart är dock att det är kostnadsfritt. I en färsk intervju hos Spike TV nämner Michael Capps att man har en fortsatt given syn på extramaterial: "Vi tar alltid hand om våra kunder, vi ger dem alltid saker gratis och det kommer vi att fortsätta med i all evighet. Det är så vi gör det. Det är Epic". I sitt ystra uttalande går Capps inte in på något lanseringsdatum men konstaterar att man jobbat på det nya innehållet till Gears of War innan själva spelet släpptes till butik. FZ erfar dock att ett officiellt besked kommer att komma 24 december - alltså på julafton.