I dag arrangerade #EA och #Dice medie-sm i #Battlefield 3, där tio lag brakade samman i en kamp om ära, berömmelse och spel. FZ:s lag utgjordes av fyra medlemmar och undertecknad, och om du följer oss på Facebook har du sett att vi tog oss ända till final. Där gick vi på pumpen mot #EA:s eget lag, vilket får den märkliga konsekvensen att vi kom tvåa men ändå kan titulera oss som Sveriges bästa spelsajt/speltidning i Battlefield 3.

Turneringen ägde rum i Stockholm och spelformen var Team Deathmatch (först till 50 kills), med fem medlemmar per lag. De tio lagen, åtta spelmedier, nämnda EA-lag och ett #Dice-lag, delades in i två grupper, där alla mötte varandra i respektive grupp. De två främsta från varje grupp gick vidare till semifinal och vinnarna där brakade samman i finalrundan.

FZ-laget. De spelar betydligt skarpare än mobilkameran som förevigade detta ögonblick visar.

FZ inledde starkt med klara segrar mot Power Gamer och Press 2 Play. I tredje matchen fick vi storstryk mot EA (31-50), men vi kom tillbaka i sista gruppspelsvändan, tryckte till Ctrl Alt Elite och säkrade semifinalplatsen. Som tvåa i vår grupp ställdes vi i semin mot obesegrade Gamereactor från den andra gruppen. Matchen blev en stenhård rysare och lagen följdes åt hela vägen ända till det nervpirrande slutet - 50-46 till FZ, och final. Där mötte vi våra banemän EA och åter fick vi se oss besegrade, fast med de mer anständiga siffrorna 43-50.

Segern till EA, alltså, och FZ-teamet på en hedrande silverplats. Battlelog-profiler för FZ-laget:

Från den andra gruppen gick Level och Gamereactor vidare från gruppspelet. Övriga medverkande var #PC Gamer (som slutade trea i gruppen), Xboxflickan och Dice.