Stunden är kommen. Traditionsenligt knyter FZ ihop året som gått genom att utse de 20 bästa spelen och vi börjar med placeringarna 11-20 – för spänningens skull. Efter en spelhöst utan dess like stod det klart att kampen om den tyngsta utmärkelsen skulle bli hårdare än på mycket länge. Därför kommer du hitta många moderna klassiker redan utanför topp tio och därför kommer du inte våga missa våra två avslutande delar som publiceras i morgon och på nyårsafton. Trevlig läsning!

Det tog sju långa och svåra år för #L.A. Noire att gå från idé till färdig produkt och i efterdyningarna av releasen dröjde det inte länge förrän #Team Bondis ekonomiska kris och brutala arbetsvillkor kom upp till ytan – och snart var spelstudion nedlagd. Men det hindrar inte L.A. Noire från att vara ett av årets stiligaste spel, med en lika värdig som vacker bild av 40-talets Los Angeles och vida omtalad och levande ansiktsmimik. Film noir-influenserna är ständigt nära till hands och blandar den öppna världen med korruption och klassiska mordgåtor. Att Team Bondi aldrig får chansen att följa upp sin stämningsfulla titel känns djupt orättvist.

Läs FZ:s recension

[video=7882]

Spelbranschen är uppföljarnas paradis och Call of Duty-serien den kanske främsta profeten. I november bjöd #Modern Warfare 3 på en ny laddning skruvstädstajt action, och onlineverktyget Elite var ett ambitiöst försök att förbättra multiplayer-given. Spelet har (som vanligt) fått skäll för att vara för likt föregångarna, men hakar man upp sig på det missar man spelets själva essens – ett adrenalinsvettande gameplay att dö för.

Läs FZ:s recension

[video=10051]

Föregående Nästa
Skicka en rättelse