Microsofts introducering av Achievements (bonusobjekt) och Gamerscore (spelarpoäng) har verkligen blivit en stor succé. Jakten på de åtråvärda poängen har pågått ända sedan Xbox 360 lanserades och även om det krävs mycket arbete för att få maximalt med poäng från majoriteten av spelen så finns det en del titlar som är mer givmidla än andra. FZ har tagit en titt på de allra snällaste.

King Kong

Peter Jacksons spel om den gigantiska gorillan är förmodligen det enklaste spelet att få maximal poäng ifrån. Det har endast nio bonusobjekt och du klarar dem per automatik då du tar dig igenom äventyret, något som alla Xbox 360-ägare borde klara av. Spelet är inte heller särskilt långt så är du ute efter 1000 snabba poäng är King Kong det bästa valet du kan göra i dagsläget.

Call of Duty 2

Fördelningen av poäng i Infinity Wards andravärldskrigsshooter är väldigt lik den i King Kong, klarar du spelet så får du alla poäng. Dock måste du ta dig igenom det på svårighetsgraden Veteran. Du kan alltså inte "mjukfuska" till dig en massa poäng som i många andra spel. Trots detta är det fullt möjligt för de med lite erfarenhet av FPS-spel på konsol att klara av Call of Duty 2:s 13 bonusobjekt.

The Elder Scrolls: Oblivion

Det första rollspelet till Xbox 360 är ett massivt sådant och det tar därför en bra stund att låsa upp alla bonusobjekt. Det kräver dock inte särskilt mer än just tid då du får full pott om du blir mästare i arenan, blir högsta hönset i alla guilds och slutför huvudäventyret. Vill du göra det lättare för dig kan det vara en bra idé att inte låta din karaktär sova, för att på så vis hindra honom eller henne från att ”levla” upp. Då blir spelet genast mycket lättare och du bör inte ha några som helst problem att få full pott, om du har rejält med tid över till ditt förfogande.

Föregående Nästa
Skicka en rättelse