"You are not prepared", ekar fortfarande rösten från trailern till #World of Warcraft: The Burning Crusade i mitt huvud. Och det är jag väl kanske inte, men förberedda var däremot de hundratals om inte tusentals som vågat trotsa stormen Per och ge sig ut på Stockholms gator och torg. Två platser fångade uppmärksamheten mer än de andra - EB Games i Gallerian hade finbesök från #Blizzards Rob Foote och #Webhallen hade som vanligt utklädningstävling och fick en "måttligt stor" uppslutning.

Vi var förstås på plats och när vi med tre timmar kvar till midnatt når första personen i Webhallens kö får vi veta att han köat i 13 timmar i kylan. Om han tyckte det var värt mödan behövde vi inte ens fråga - glädjen lös i de frusna ögonen.

<center><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/WoW__The_Burning_Crusade-nattrelease/IMG_4405.thumb.jpg" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/WoW__The_Burning_Crusade-nattrelease/IMG_4416.thumb.jpg" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/WoW__The_Burning_Crusade-nattrelease/IMG_4403.thumb.jpg" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/WoW__The_Burning_Crusade-nattrelease/IMG_4328.thumb.jpg" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/WoW__The_Burning_Crusade-nattrelease/IMG_4331.thumb.jpg" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img></center>
Fler bilder från kvällen i bildarkivet

Har du helt missat vad all den här hypen handlar om? Kanske att det är dags för dig att ta en titt på introfilmen till The Burning Crusade? Du hittar den förstås i vårt filarkiv.

[fi=1484]