"Framför allt är det här en väl berättad historia om en sympatisk hjälte och hans trovärdiga vänner och kollegor. Och fiender, för den delen. Detta, inramat av stealth-action med finslipad spelmekanik och en stor, levande värld suger verkligen in mig i #Deus Ex: Human Revolution. Det är definitivt ingen revolution, men det är en fantastisk upplevelse som är svår att släppa. Jag har fått mitt Deus Ex tillbaka, och det är så bra att jag kan förlåta ett par små snedsteg."

Läs hela recensionen

"#dead-island|"Dead Island" lever inte upp till den där första filmen. Det var en omöjlighet, det finns inget spel som kan tävla med sina välproducerade trailers, men i sin genre är det ett väldigt underhållande stycke. Tyvärr har det ärvt mycket av de låga produktionsvärdena filmkusinerna brukar dras med, men det har aldrig hindrat dem från att bli bejublade av alla förutom Oscars-juryn. Därför kan jag också utan dåligt samvete rekommendera Dead Island till alla som inte kan låta bli att gurgla ”braaaaains” så fort de odöda kommer på tal. Banoi visade sig vara ett semesterparadis för zombieälskare."

Läs hela recensionen

"#bioware|Bioware klarar med nöd och näppe av att göra ett intressant spel utan en T-1000 eller Darth Vader – men man klarar det, och det är i slutändan det enda som betyder någonting. Om jag avslutande och helt kort tillåts klaga på en enskild del av spelet är det att den bakomliggande berättelsen - trevägskonflikten mellan stadens respektive läger – kunde ha varit intressantare. Den är ganska menlös och kommer när allt är sagt och gjort inte att få dig särskilt upphetsad. Men #Dragon Age II:s nya kläder kommer definitivt att lyckas med det konststycket."

Läs hela recensionen

"#call-of-duty-modern-warfare-3|"Modern Warfare 3" känns en smula trött som singelplayerspel. Men det tar multiplayerfunktionaliteten till nya och oanade höjder, och det kommer säkerligen bli det spel som tar upp många spelares onlinetid något eller några år framöver. Community-plattformen Elite är genialisk, och får mig att önska att Battlelog hade alla dess funktioner. Ingen är perfekt, men Call of Duty: Modern Warfare 3 har helt klart valt att fokusera på rätt saker."

Läs hela recensionen