Vi lämnar ett år med ovanligt många stortitlar bakom oss. Men vilka har legat er varmast om hjärtat? Vilka recensioner har lästs mest? Vår tio i topp har svaret.

"Framför allt är det här en väl berättad historia om en sympatisk hjälte och hans trovärdiga vänner och kollegor. Och fiender, för den delen. Detta, inramat av stealth-action med finslipad spelmekanik och en stor, levande värld suger verkligen in mig i #Deus Ex: Human Revolution. Det är definitivt ingen revolution, men det är en fantastisk upplevelse som är svår att släppa. Jag har fått mitt Deus Ex tillbaka, och det är så bra att jag kan förlåta ett par små snedsteg."

Läs hela recensionen

"#dead-island|"Dead Island" lever inte upp till den där första filmen. Det var en omöjlighet, det finns inget spel som kan tävla med sina välproducerade trailers, men i sin genre är det ett väldigt underhållande stycke. Tyvärr har det ärvt mycket av de låga produktionsvärdena filmkusinerna brukar dras med, men det har aldrig hindrat dem från att bli bejublade av alla förutom Oscars-juryn. Därför kan jag också utan dåligt samvete rekommendera Dead Island till alla som inte kan låta bli att gurgla ”braaaaains” så fort de odöda kommer på tal. Banoi visade sig vara ett semesterparadis för zombieälskare."

Läs hela recensionen

"#bioware|Bioware klarar med nöd och näppe av att göra ett intressant spel utan en T-1000 eller Darth Vader – men man klarar det, och det är i slutändan det enda som betyder någonting. Om jag avslutande och helt kort tillåts klaga på en enskild del av spelet är det att den bakomliggande berättelsen - trevägskonflikten mellan stadens respektive läger – kunde ha varit intressantare. Den är ganska menlös och kommer när allt är sagt och gjort inte att få dig särskilt upphetsad. Men #Dragon Age II:s nya kläder kommer definitivt att lyckas med det konststycket."

Läs hela recensionen

"#call-of-duty-modern-warfare-3|"Modern Warfare 3" känns en smula trött som singelplayerspel. Men det tar multiplayerfunktionaliteten till nya och oanade höjder, och det kommer säkerligen bli det spel som tar upp många spelares onlinetid något eller några år framöver. Community-plattformen Elite är genialisk, och får mig att önska att Battlelog hade alla dess funktioner. Ingen är perfekt, men Call of Duty: Modern Warfare 3 har helt klart valt att fokusera på rätt saker."

Läs hela recensionen

Föregående Nästa
"Som svar på tal levererar de kärlek i form en uppföljare som övertrumfar föregångaren på samtliga punkter. Fansen borde skämmas." Satt nästan kaffet i halsen när jag läste det där!!! Crysis 2 är ju hur jävla sämst som helst jämfört med orginalet! 25/12 Är väl inget nytt att de flesta av FZs stammisar har dålig smak. Men att Deus Ex inet hamnade högre? Skamligt. 25/12 indeed samma här. Dock han jag spela Duke innan dom recenserade det helt fullständigt så tycker dom snackar så mycket dynga om vissa spel. Der dom låga poäng och säger så mycket bluff att det inte är sant. Vet många spel där dom t.e.x satt att det kansk... 24/12 För mig innebar 2011 att det blev tydlgare än någonsin att aldrig lita på recensioner (nu pratar jag generellt, jag avser inte rikta kritik mot FZ). Inte ens om de får 10/10. Det viktigaste är magkänsla kombinerat med demo-spelande. Man läser ju recensi... 24/12 Tror knappast duke var 10 timmar långt. Tyckte jag varvade ut det på kortare tid än 10 timmar. Hade det dock varit 10 timmar långt hade jag jublat men var på tok för kort så där är det enda jag känner mig besviken över spelet annars blev jag positivt... 24/12 Blir så förbannad över BioWare's Dragon Age II. Fortfarande. Skämmes ta mej fan. 24/12 Blir så förbannad över BioWare's Dragon Age II. Fortfarande. Skämmes ta mej fan. 24/12 Alla spelen finns på konsoll, och många av recensionerna var gjorda med konsollversionen. Ser inget speciellt med att det inte fanns några konsoll-exklusiva spel i listan då de listade spelen var de som var absolut störst, och de flesta riktigt stora... 24/12 Missade totalt att platserna var numrerade:) 24/12 Därför att listan är baserad på hur många som läst en viss recension, inte hur bra själva spelet var. 24/12
Skicka en rättelse